Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μουσική από τo Spotify και στην Ελλάδα

Μουσική από τo Spotify και στην Ελλάδα

Η υπηρεσία διάθεσης μουσικής με τεχνολογία ροής Spotify επεκτείνεται σε 32 συνολικά χώρες, μετά την προσθήκη της Ελλάδας, της Τουρκίας της Αργεντινής και της Ταϊβάν στην λίστα των χωρών όπου διατίθεται στις 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Η υπηρεσία διάθεσης μουσικής με τεχνολογία ροής Spotify επεκτείνεται σε 32 συνολικά χώρες, μετά την προσθήκη της Ελλάδας, της Τουρκίας της Αργεντινής και της Ταϊβάν στην λίστα των χωρών όπου ακούγεται από τις 24 Σεπτεμβρίου 2013.

Η υπηρεσία που έχει κατοχυρώσει τα δικαιώματα αναμετάδοσης με τεχνολογία streaming μέσω Ίντερνετ διατίθεται είτε δωρεάν με διαφημίσεις (Spotify Free) και περιορισμό στις ώρες αναπαραγωγής και παράκαμψης τραγουδιών (με διαφημιστικά μηνύματα σε laptop και desktop).

Επίσης, παρέχεται η συνδρομητική υπηρεσία Spotify Unlimited χωρίς διαφημίσεις, με συνδρομή 3,49 ευρώ το μήνα (σε desktop και laptop). Τέλος, υπάρχει η συνδρομή Spotify Premium, αντί 6,99 ευρώ το μήνα, για μουσική διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές (και φορητές), με δυνατότητα download για ακρόαση χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ όσο η συνδρομή του χρήστη παραμένει ενεργή.

Με συνδρομή Spotify Premium ο συνδρομητής μπορεί να κατεβάσει για ακρόαση εκτός σύνδεσης 3.333 τραγούδια από τον κατάλογο των 20 εκατομμυρίων τραγουδιών του Spotify για ακρόαση σε τηλέφωνο, tablet, computer, κ.λπ. Θα πρέπει ωστόσο να μπει στο Ίντερνετ από το app τουλάχιστον μια φορά ανά 30 ημέρες για να επιβεβαιωθεί ότι η συνδρομή του παραμένει ενεργή.

Δεν υπάρχει δυνατότητα εγγραφής των τραγουδιών που έγιναν download από το Spotify σε CD.

H υπηρεσία υποστηρίζει τον συγχρονισμό τραγουδιών στα παρακάτω φορμά αρχείων ήχου:
.mp3
.mp4
.m4a
.m4r
Τα .m4p υποστηρίζονται, είναι όμως συχνά προστατευμένα με λογισμικό DRM και δεν μπορούν να αναπαραχθούν από το Spotify -ωστόσο, η υπηρεσία θα αναζητήσει το τραγούδι στον δικό της κατάλογο.

Ανθή Παναγιωτάκη
@techingr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024