Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
G2: Στην Ελλάδα, τo smartphone της LG που «θα βελτιώσει την καθημερινότητα»

G2: Στην Ελλάδα, τo smartphone της LG που «θα βελτιώσει την καθημερινότητα»

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LG G2 στην Ελλάδα, μιας πρότασης υψηλών προδιαγραφών από την εταιρεία, που υπόσχεται ότι θα κάνει την καθημερινότητα των χρηστών «καλύτερη και ευκολότερη». Το premium smartphone της LG 16GB θα διατεθεί στην ελληνική αγορά με προτεινόμενη τιμή λιανικής 599 ευρώ.

Η LG Electronics ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα του LG G2 στην Ελλάδα, μιας πρότασης υψηλών προδιαγραφών από την εταιρεία, που υπόσχεται ότι θα κάνει την καθημερινότητα των χρηστών «καλύτερη και ευκολότερη».

«Η καινοτομία αποτελεί μια από τις βασικές αξίες μας, γι’ αυτό ακούμε και μαθαίνουμε πάντα από τους καταναλωτές, ώστε να δημιουργούμε προϊόντα εμπνευσμένα από αυτούς. Το LG G2 ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες και ασύγκριτα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης, ΜC Sales Manager της LG Electronics Ελλάς. «Με πρωτοποριακή σχεδίαση, ισχυρή εμπειρία χρήστη και με το πιο δυνατό hardware, το LG G2 αποτελεί το πιο συναρπαστικό κινητό της LG μέχρι σήμερα!».

Η αντικατάσταση των πλαϊνών κουμπιών με το Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο (Rear Key), το άνοιγμα και κλείσιμο της οθόνης με Διπλό Χτύπημα (Knock On), η τεχνολογία Optical Image Stabilizer (OIS) στην κάμερα του LG G2 για την εξάλειψη της θολούρας, η λειτουργία Guest Mode με την προσαρμογή του προφίλ του κινητού και η αποκλειστική τεχνολογία Audio Zoom αποτελούν τα καινοτόμα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας της LG.

Το LG G2 θα είναι επίσημα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στις 17 Οκτωβρίου, στην τιμή των 599 ευρώ.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Πέρασαν από πάνω τους και έστειλαν τη σειρά σε Game 7 (vid)

Απίστευτα πράγματα από τους Τίμπεργουλβς, οι οποίοι πάτησαν με 115-70 τους Νάγκετς στην Μινεσότα, ισοφάρισαν σε 3-3 και έστειλαν την σειρά σε Game 7.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024