Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκπαίδευση και παιχνίδι για παιδιά 0-8 ετών στην ελληνική Zingyland

Εκπαίδευση και παιχνίδι για παιδιά 0-8 ετών στην ελληνική Zingyland

Έναν διαφορετικό και σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για παιδιά έως και οκτώ ετών προτείνει η ελληνική εταιρεία Zingyland. Το βραβευμένο Zingyland app περιλαμβάνει διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και παζλ με εκπαιδευτικό και συνάμα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, με υποστήριξη της ελληνικής, και όχι μόνο, γλώσσας. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για iPad και σύντομα αναμένεται και για tablet με Android.

Έναν διαφορετικό και σύγχρονο τρόπο εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για παιδιά έως και οκτώ ετών προτείνει η ελληνική εταιρεία Zingyland. Το βραβευμένο Zingyland app -χαρακτηρίστηκε Best Family Application για την ελληνική αγορά στο 4ο Συνέδριο Mobiles & Apps Awards 2014- περιλαμβάνει διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και παζλ με εκπαιδευτικό και συνάμα παιχνιδιάρικο χαρακτήρα, με υποστήριξη της ελληνικής, και όχι μόνο, γλώσσας. Η εφαρμογή είναι ήδη διαθέσιμη για iPad και σύντομα αναμένεται και για tablet με Android.

Η… ZingyLand δημιουργήθηκε από μία ομάδα Ελλήνων με στόχο «να προσφέρει στις οικογένειες όλου του κόσμου μια ποιοτική, εκπαιδευτική και δημιουργική πλατφόρμα με διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια, παζλ και πολλές ακόμα δραστηριότητες». Η θεματολογία των παραμυθιών επιλέγεται σε συνεργασία με παιδοψυχολόγους, ώστε να έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Κάθε ιστορία είναι μοναδική και στόχος της είναι να εμπνεύσει, να διασκεδάσει και να διδάξει παιδιά άπό την βρεφική ακόμα ηλικία έως και 8 ετών. Κάθε ιστορία συνοδεύεται από εκπαιδευτικά παιχνίδια και μετάλλια επιβράβευσης.

Η εφαρμογή είναι πολυγλωσσική (4 γλώσσες – ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και γαλλικά) και απευθύνεται σε όλες τις αγγλόφωνες, γαλλόφωνες, ελληνόφωνες και ισπανόφωνες χώρες. Η εταιρεία επισημαίνει απευθυνόμενη στους γονείς πως η εφαρμογή είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζει 100% έλεγχο από τους γονείς.

Διαβάζω – Παίζω – Κερδίζω

Κάθε βιβλίο αποτελεί ένα ολοκληρωμένο διαδραστικό παραμύθι και είναι συνδεδεμένο με τριών ειδών εκπαιδευτικά παιχνίδια και τέσσερα μετάλλια επιβράβευσης. Για κάθε βιβλίο, υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι ανάγνωσης. Επιλέγοντας «Διάβασέ μου» η αφήγηση ξεκινά με πλήρη διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που προκαλούνται και από το παιδί. Με την επιλογή «Διαβάζω μόνος μου», η ιστορία ξετυλίγεται χωρίς αφηγητή, αλλά με πλήρη διαδραστικότητα στην ιστορία με κινήσεις που επίσης προκαλούνται και από το παιδί. Τέλος, με την απλή «Αναπαραγωγή», γίνεται αφήγηση χωρίς διαδραστικότητα, σε μορφή ταινίας.

Κάθε ιστορία του ZingyLand app συνοδεύεται από τρία δωρεάν παιχνίδια: παζλ, κάρτες μνήμης και ζωγραφική με στόχο την ενίσχυση της παρατηρητικότητας, της δημιουργικότητας και της φαντασίας των παιδιών.

Κάθε παραμύθι περιλαμβάνει τέσσερα μετάλλια επιβράβευσης. Την πρώτη φορά που το παιδί θα ολοκληρώσει την ανάγνωση του παραμυθιού ή τα αντίστοιχα εκπαιδευτικά παιχνίδια κερδίζει το αντίστοιχο μετάλλιο Ανάγνωσης, Παζλ, Μνήμης ή Ζωγραφικής. Όταν ολοκληρώσει όλες τις δραστηριότητες ενός βιβλίου κερδίζει το μεγάλο μετάλλιο του παραμυθιού. Όλα τα μετάλλια αποθηκεύονται στην βιβλιοθήκη του.

Τα παραμύθια είναι οργανωμένα ανά ηλικία, ή θεματικά (Κλασσικά, Όνειρα Γλυκά, Περιπέτειες, Η Πόλη μας, Ο Πλανήτης μας και άλλα).

  • Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή και να την κατεβάσετε δωρεάν από το iPad από το https://itunes.apple.com/us/app/zingyland/id760867920. Σύντομα, η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη και στο Play Store για συσκευές Android.

Περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται στον δικτυακό τόπο της Zingyland στην διεύθυνση zingyland.com.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024