Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To καλοκαίρι τα νέα Nokia Lumia με Windows Phone 8.1

To καλοκαίρι τα νέα Nokia Lumia με Windows Phone 8.1

Στην εκδήλωση Build 2014 της Microsoft, η Nokia ανακοίνωσε τρεις νέες συσκευές Lumia βασισμένες στο λειτουργικό Windows Phone 8.1 καθώς και μία σειρά από αποκλειστικά χαρακτηριστικά Nokia. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως τα Windows Phone 8.1 θα είναι διαθέσιμα για όλη τη σειρά Lumia Windows  Phone 8 αυτό το καλοκαίρι.

Στην εκδήλωση Build 2014 της Microsoft, η Nokia ανακοίνωσε τρεις νέες συσκευές Lumia βασισμένες στο λειτουργικό Windows Phone 8.1 καθώς και μία σειρά από αποκλειστικά χαρακτηριστικά Nokia. Η εταιρεία επιβεβαίωσε πως τα Windows Phone 8.1 θα είναι διαθέσιμα για όλη τη σειρά Lumia Windows Phone 8 το καλοκαίρι.

Στο σύνολο της σειράς Lumia με Windows Phone 8 θα διατεθεί μία αναβάθμιση με το όνομα Lumia Cyan, η οποία θα συνδυάζει τα Windows Phone 8.1 και τα μοναδικά χαρακτηριστικά Lumia σε ένα πακέτο ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, η Nokia ανακοίνωσε το Nokia Lumia 930 ως την νέα ναυαρχίδα της εταιρείας «με τα καλύτερα χαρακτηριστικά των Microsoft και Lumia για την απόλυτη εμπειρία βίντεο και εικόνας.» Το Nokia Lumia 930 θα έρθει εξοπλισμένο με κάμερα 20 megapixel PureView με οπτικά ZEISS και προηγμένο «Rich Recording», κατασκευασμένο από μέταλλο και πολυκαρβουνικό υλικό με οθόνη ClearBlack 5 ιντσών και τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 2,2GHz. Το Nokia Lumia 930 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον Ιούνιο του 2014 ξεκινώντας από τις αγορές της Ευρώπης, της Ασίας και της Ινδίας.

Τα Nokia Lumia 635 και Nokia Lumia 630 «προσφέρουν εμπειρίες Windows Phone 8.1 χωρίς συμβιβασμούς» και εισάγουν τις καινοτομίες των Microsoft και Lumia σε πιο οικονομικά επίπεδα τιμών. Το Nokia Lumia 630 παρουσιάζεται σε δύο εκδόσεις για μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογών. Είναι η πρώτη συσκευή dual-SIM της σειράς Lumia και στοχεύει σε αναπτυσσόμενες αγορές όπως η Κίνα και η Ινδία.

Τα προσιτά Windows Phone 8 μοντέλα της σειράς Nokia Lumia είναι το 630 και το Lumia 635 και έχουν τετραπύρηνο Snapdragon, πολλά χρώματα με εναλλασσόμενα shells και οθόνη 4,5” ClearBlack. Επίσης, θα διατεθούν σε 3 εκδόσεις (3G single SIM Lumia 630 και το πρώτο Lumia με 3G Dual SIM, 4G/LTE). Προσφέρουν κοινές εμπειρίες με τις high-end συσκευές της σειράς Lumia, όπως το «SensorCore» με Bing Health & Fitness, Microsoft Office, Nokia Camera, το Nokia MixRadio για δωρεάν streaming μουσικής καθώς επίσης και τα δωρεάν Global maps για πλοήγηση από HERE.

Το Nokia Lumia 630 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο στην Ασία, στην Ινδία/ Μέση Ανατολή, στη Νότιο Αμερική και στην Ευρώπη. Το Nokia Lumia 635 θα είναι γενικά διαθέσιμο από τον Ιούλιο, περιλαμβανομένης της Αμερικής.

Το SensorCore αναφέρεται στην αξιοποίηση τεχνολογίας για την ανίχνευση κίνησης. Το SensorCore Software Development Kit (SDK) περιέχει τα εργαλεία ανάπτυξης εφαρμογών όπως η Bing Health & Fitness. Το Imaging SDK 1.2 BETA είναι ένα ενημερωμένο Nokia Lumia SDK για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς εφαρμογών απεικόνισης και κοινωνικής δικτύωσης.

Το Windows Phone 8.1 προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες με μία ματιά μέσω των Live Tiles, σημαντικές ειδοποιήσεις μέσω του Action Centre, ταχύτερες μεθόδους πληκτρολόγησης μέσω του Word Flow και, αρχίζοντας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα προσωπικό βοηθό φωνής που ονομάζεται Cortana. Επιπλέον το επιχειρηματικό πακέτο Windows Phone 8.1 σηματοδοτεί τη μετατροπή των Lumia Windows Phone 8 smartphone σε καλύτερες επαγγελματικές συσκευές.

Συνοδεύοντας τα Windows Phone 8.1, η ενημέρωση περιλαμβάνει βελτιώσεις στο Camera Roll και στo Creative Studio, καθώς και μία νέα και ανανεωμένη εφαρμογή, το Nokia Storyteller, για την ανταλλαγή ιστοριών σε μορφή video slideshow στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024