Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Smartphone με oπτικό zoom 10x και σταθεροποιητή εικόνας λανσάρει η Samsung

Smartphone με oπτικό zoom 10x και σταθεροποιητή εικόνας λανσάρει η Samsung

Η Samsung συνεχίζει να κατασκευάζει υβριδικές συσκευές που τη μια μοιάζουν με κάμερες που μπορούν να τηλεφωνήσουν και την άλλη με τηλέφωνα που απλά έχουν καλύτερη κάμερα ώστε να υποκαταστήσουν μια μηχανή compact. Το Samsung Galaxy K Zoom είναι η νεότερη προσπάθεια της νοτιοκορεάτικης εταιρείας.

Η Samsung Electronics Co., Ltd, ανακοίνωσε το Samsung Galaxy K Zoom. Το Galaxy K Zoom συνδυάζει την προηγμένη τεχνολογία ενός Galaxy smartphone με εκείνην της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το Galaxy K Zoom διαθέτει προηγμένη και εύχρηστη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών και premium σχεδιασμό, προσφέροντας στους χρήστες υψηλής ποιότητας λειτουργίες κινητού τηλεφώνου, με τη δυνατότητα να δημιουργούν οπτικό περιεχόμενο επαγγελματικής ποιότητας σε μία συσκευή.

Συγκεκριμένα, το Galaxy K zoom διαθέτει τεχνολογία φακού retracting, προσφέροντας οπτικό ζουμ 10x σε ένα ιδιαίτερα λεπτό και κομψό σώμα, αλλά και τον αισθητήρα 20,7 megapixel BSI CMOS για φωτογραφίες με υψηλή ευκρίνεια και λεπτομέρεια. Υπόσχεται «εξαιρετική απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού», διαθέτει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS) για να περιορίζεται η θαμπάδα που προκαλείται από την κίνηση και φλας Xenon (πιο έντονο φως από τα κοινά LED), που υπόσχεται βελτίωση της εικόνας «με φυσική φωτεινότητα».

Η νέα συσκευή ενσωματώνει επίσης AF/AE Separation (Auto Focus/ Auto Exposure Separation) για ακρίβεια στην ισορροπία φωτός και ευκρίνειας, Pro Suggest mode που προσφέρει 5 βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις φίλτρου, Selfie Alarm που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να παίρνουν selfies με ευκολία, καθώς και τη λειτουργία Object tracking για εύκολες και ευκρινείς λήψεις κινούμενων αντικειμένων.

Ειδικά για το Selfie Alarm, ο χρήστης ορίζει ένα μικρό παράθυρο που θέλει να εμφανίζεται στην φωτογραφία, γυρίζει το τηλέφωνο-κάμερα και όταν μετακινηθεί τόσο ώστε το πρόσωπό του να βρεθεί στο ορισμένο παράθυρο ειδοποιείται από το Selfie Alarm.

Η κάθε λειτουργία διαθέτει εύκολο περιβάλλον χρήσης, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες να τραβήξουν φωτογραφίες και βίντεο εύκολα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, και «με ποιότητα που κόβει την ανάσα».

Σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το K Zoom θυμίζει Samsung Galaxy S5. Έχει οθόνη 4,8 ιντσών, Android 4.4.

Το Galaxy K zoom υποστηρίζει το Ultra Power Saving Mode που περιορίζει την κατανάλωση της μπαταρίας και φέρει το app S Health Lite για προσωποποιημένες προπονητικές συμβουλές fitness και lifestyle, καθώς και το Studio app, που δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να επεξεργαστούν τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους.

H Samsung αναφέρθηκε στην κυκλοφορία αυτού του μοντέλου στις αγορές της Ασίας και της Ευρώπης τον Μάιο-Ιούνιο, δεν επεκτάθηκε όμως περισσότερο και δεν αναφέρθηκε η τιμή.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024