Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιότητα laser στο μισό κόστος υπόσχεται ο Epson Workforce 3620 DWF

Ποιότητα laser στο μισό κόστος υπόσχεται ο Epson Workforce 3620 DWF

Ποιότητα εκτύπωσης laser στο μισό κόστος ισχυρίζεται ότι επιτυγχάνει η Epson με τον νέο εκτυπωτή στην σειρά Workforce, 3620DWF.  Η εκτύπωση δεν επηρεάζεται από την υγρασία, τις μουτζούρες ή τους μαρκαδόρους επισημάνσεων και η μελάνη στεγνώνει αρκετά γρήγορα ώστε να γίνει επαγγελματική εκτύπωση και στις δύο όψεις του χαρτιού. Εκτός από τις ιδιότητες των μελανιών DuraBrite Ultra Ink μεγάλης χωρητικότητας, η Epson έχει κατασκευάσει έναν εκτυπωτή που τυπώνει μέσω Wi-Fi Direct αλλά και μέσω e-mail με ταχύτητα 19 σελίδων το λεπτό.

Ποιότητα εκτύπωσης laser στο μισό κόστος ισχυρίζεται ότι επιτυγχάνει η Epson με τον νέο εκτυπωτή στην σειρά Workforce, 3620DWF, με κεφαλή τεχνολογίας PrecisionCore. Η εκτύπωση δεν επηρεάζεται από την υγρασία, τις μουτζούρες ή τους μαρκαδόρους επισημάνσεων και η μελάνη στεγνώνει αρκετά γρήγορα ώστε να γίνει επαγγελματική εκτύπωση και στις δύο όψεις του χαρτιού. Εκτός από τις ιδιότητες των μελανιών DuraBrite Ultra Ink μεγάλης χωρητικότητας, η Epson έχει κατασκευάσει έναν εκτυπωτή που τυπώνει μέσω Wi-Fi Direct αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ταχύτητα 19 σελίδων το λεπτό.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, ο Workforce 3620DWF αποδίδει περίπου 2.200 σελίδες , με τη χρήση της φύσιγγας μαύρου μελανιού XXL, ενώ με τη φύσιγγα XL περίπου 1.100 σελίδες. Με αυτό το επιχείρημα, η Epson δηλώνει ότι προσφέρει στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις εκτυπώσεις ποιότητας laser στο ήμισυ περίπου του κόστους. (Τα αναλώσιμα για τον εκτυπωτή αυτό έχουν ως αναγνωριστικό ένα ξυπνητήρι, και η χωρητικότητα του Multipack με τρία χρώματα 27XL DURABrite Ultra Ink είναι 31,2 ml).

Σε ότι αφορά στην ταχύτητα εκτύπωσης, η Epson αναφέρεται στην τεχνολογία Precision Core των κεφαλών εκτύπωσης που επιτρέπει την εκτύπωση έως και 19 σελίδων Α4 το λεπτό, σύμφωνα με τις προδιαγραφές ISO/IEC 24734 (μέσος όρος απόδοσης ESAT από τη δοκιμή κατηγορίας γραφείου για την προεπιλεγμένη μέθοδο εκτύπωσης A4 μονής και διπλής όψης. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.epson.eu/testing).

Οι κεφαλές τεχνολογίας PrecisionCore μέχρι πρότινος προορίζονταν αποκλειστικά για βιομηχανική εκτύπωση και η Epson την χρησιμοποιούσε μόνο σε μεγάλους εκτυπωτές. Από τον Μάρτιο του 2014 η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα την φέρει και στις σειρές των εκτυπωτών της για επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας ότι έτσι η τεχνολογία Inkjet θα ανταγωνιστεί σθεναρά τους laser στο γραφείο, τουλάχιστον για εκτυπώσεις Α4 έως και Α3+.

Άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά για την λειτουργία του Workforce 3620DWF σε περιβάλλον γραφείου είναι:

  • Δίσκος φόρτωσης από την πρόσοψη, χωρητικότητας 250 φύλλων
  • Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων χωρητικότητας 35 σελίδων
  • Διαδρομή χαρτιού ειδικής χρήσης στο πίσω μέρος, με την οποία επιτρέπεται η εκτύπωση σε μεγάλο εύρος τύπων χαρτιού, με διαφορετικό πάχος, όπως φάκελοι και ετικέτες
  • Δυνατότητες διασύνδεσης μέσω Wi-Fi και Ethernet,
  • Λειτουργίες φαξ μέσα από το δίκτυο ενός γραφείου
  • Wi-Fi Direct για απευθείας εκτύπωση από ασύρματες συσκευές χωρίς σύνδεση με ασύρματο δρομολογητή.

  • Epson Connect
    (δωρεάν app) για την αποστολή εγγράφων για εκτύπωση μέσω smartphone ή tablet.
  • Εκτύπωση μέσω email απευθείας στον εκτυπωτή
  • Σαρωμένα έγγραφα μπορούν να αποθηκευτούν σε υπηρεσίες cloud, για εργασία εν κινήσει.
  • Είναι συμβατός με το Google Cloud Print και το Apple AirPrint

Ο Epson Workforce 3620DWF θα διατεθεί στη ελληνική αγορά με προτεινόμενη λιανική τιμή €149 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024