Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η HTC παρουσιάζει την RE, μια «εκπληκτική» μικρή κάμερα

Η HTC παρουσιάζει την RE, μια «εκπληκτική» μικρή κάμερα

H HTC παρουσίασε στις 9 Οκτωβρίου 2014 στην Νέα Υόρκη μια μικρή κάμερα, την RE, που χωράει στο χέρι, δεν έχει πλήκτρο on/off αλλά ενεργοποιείται όταν την σηκώνετε και βγάζει φωτογραφίες με ένα άγγιγμα του αντίχειρα ή βίντεο με παρατεταμένο πάτημα. Έχει αισθητήρα 16Mpixel, υποστηρίζει την εγγραφή βίντεο σε Full HD, σε αργή κίνηση και με χρονοκαθυστέρηση, διαθέτει ευρυγώνιο φακό 146 μοιρών, μνήμη, και τηρεί αυτόματα αντίγραφα σε συσκευή Android ή iOS ή στο cloud.

H HTC παρουσίασε στις 9 Οκτωβρίου 2014 στην Νέα Υόρκη μια μικρή κάμερα, την RE, που χωράει στο χέρι, δεν έχει πλήκτρο on/off αλλά ενεργοποιείται όταν την σηκώνετε και βγάζει φωτογραφίες με ένα άγγιγμα του αντίχειρα ή βίντεο με παρατεταμένο πάτημα.

Η RE έχει αισθητήρα 16Mpixel με δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε Full HD (1080p), με ευρυγώνιο φακό 146 μοιρών, ενσωματωμένη μνήμη, αυτόματη τήρηση αντιγράφων σε συσκευή Android ή iOS ή στο cloud (μέσω WiFi). Σύντομα, ο κατασκευαστής από την Ταϊβάν θα επιτρέψει και την μετάδοση βίντεο με streaming στο YouTube. Η HTC RΕ θα διατεθεί στις 22 Οκτωβρίου στην αλυσίδα Best Buy στις ΗΠΑ και από το recamera.com αντί 199 δολαρίων.

Η RE επιτρέπει την καταγραφή βίντεο σε αργή κίνηση και με χρονοκαθυστέρηση, είναι αδιάβροχη (πιστοποίηση IPx7 για χρήση σε βάθος ενός μέτρου επί 30 λεπτά). Η συνοδευτική εφαρμογή στο smartphone επιτρέπει την αξιοποίηση του smartphone ως απομακρυσμένο σκόπευτρο. Επίσης, το app της RE συνεργάζεται με ένα ακόμα app της HTC, το Zoe με το οποίο δημιουργούνται άμεσα βίντεο μικρής διάρκειας από τις λήψεις της RE.

H ΗTC θα διαθέσει το API/SDK της RE σε συνεργάτες της για να προσθέσουν δυνατότητες στην «εκπληκτική» αυτή μικρή κάμερα για την οποία ο Peter Chou, o CEO της HTC είπε «Μόλις ο κόσμος πιάσει την RE στα χέρια του, δεν θα θέλει να την αφήσει. Είναι μια ευκαιρία για τον καθένα να μην κάθεται πίσω από τον φακό, αλλά να αρχίσει να ζει και πάλι τη στιγμή».

Δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της HTC RE:

  • Αισθητήρας υψηλής ανάλυσης, 16MP (1080p 30fps HD video)
  • Για την αυτονομία της κάμερας, η HTC την χαρακτηρίζει επαρκή για 1200 λήψεις φωτογραφιών ή 1 ώρα και 40 λεπτά συνεχούς λήψης Full HD video.
  • Η RE έχει επεκτάσιμη μνήμη 32MB ROM/256MB DDR RAM με υποδοχή microSD
  • Η κατασκευή είναι αδιάβροχη με (IPx7), χωρίς ανάγκη για θήκη προστασίας από το νερό
  • Η κάμερα συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth και Wi-Fi (802.11b/g/n) και διαθέτει microUSB port.

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο του κατασκευαστή για να δείτε τον τρόπο χρήσης της HTC RE:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Μάχη» τίτλου στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί το Σάββατο (27/4, 19:30) την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον 5ο τελικό της Α1, που θα κρίνει τον φετινό τίτλο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024