Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Dell φέρνει στην Ελλάδα τα λιλιπούτεια desktop PC Optiplex Micro

H Dell φέρνει στην Ελλάδα τα λιλιπούτεια desktop PC Optiplex Micro

H Dell άρχισε να διαθέτει στην ελληνική αγορά το νέο μέλος της οικογένειας Latitude, ένα Ultrabook με αποσπώμενο πληκτρολόγιο που μετατρέπεται σε μεγάλο tablet 13,3 ιντσών καθώς και δύο εξαιρετικά μικρά desktop PC για επιχειρήσεις.

H Dell άρχισε να διαθέτει στην ελληνική αγορά το νέο μέλος της οικογένειας Latitude, ένα Ultrabook με αποσπώμενο πληκτρολόγιο που μετατρέπεται σε μεγάλο tablet 13,3 ιντσών καθώς και δύο εξαιρετικά μικρά desktop PC για επιχειρήσεις.

Η νέα προσθήκη της Dell στην οικογένεια των υπολογιστών Latitude για εταιρική χρήση είναι το Latitude 13 Σειρά 7000, ένα σύστημα στο οποίο η Dell δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια. Πρόκειται για ένα σύστημα 2-in-1, με τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας Ultrabook για επιχειρησιακή χρήση. Η οθόνη του αποσπάται και το Latitude 13 μετατρέπεται σε αποσπώμενο tablet. Έχει οθόνη 13,3 ιντσών και ένα επαγγελματικό, με πιστοποίηση ISO, πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό, που ενισχύεται από την ευκολία της δυνατότητας Άμεσης Μετάβασης από την κατάσταση sleep mode, ένα χαρακτηριστικό που συναντάται συνήθως μόνο στα smartphones και τα συμβατικά tablet.

To Latitude 13 της σειράς 7000, θεωρείται ότι ανταποκρίνεται στην νέα γενιά επαγγελματιών, οι οποίοι αποζητούν τα οφέλη της εργασίας από οπουδήποτε: Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Evolving Workforce της Dell, οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται από το σπίτι, αναφέρουν ότι περνούν περισσότερο χρόνο με τις οικογένειές τους (26%), κοιμούνται περισσότερο (21%) οδηγούν λιγότερο (48%) και αισθάνονται λιγότερο άγχος (29%).

OptiPlex Micro: Εκπληκτική δύναμη σε μικρές διαστάσεις


Οι επιδόσεις αποτελούν το πιο σημαντικό στοιχείο το οποίο αναζητούν οι εργαζόμενοι σε μια συσκευή και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς μεταξύ των εργαζομένων εταιριών όλων των μεγεθών, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από την προαναφερόμενη έρευνα. Με όγκο 1,2 λίτρα, κατά 67% μικρότερo από το πλησιέστερο desktop μικρών διαστάσεων της Dell και με πέντε διαφορετικές επιλογές τοποθέτησης, τα νέα OptiPlex 9020 και 3020 Micro παρέχουν την ισχύ που αναζητούν οι εργαζόμενοι σε ένα desktop που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρότερων – ή πιο εξειδικευμένων – χώρων εργασίας.

Τέλος, η Dell τονίζει πως όλα τα μοντέλα Dell συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών «Dell Next Business Day», με επίσκεψη του τεχνικού την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο χώρο του πελάτη (η διαθεσιμότητα ποικίλει ανά περιοχή). Στους εταιρικούς πελάτες η Dell προσφέρει εγγύηση 3 ετών Dell Next Business Day, ενώ με τη σουίτα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης επιχειρησιακής κλάσης Dell ProSupport, οι επιχειρήσεις μπορούν να επεκτείνουν τις βασικές εγγυήσεις των συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες τους.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024