Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dell Latitude 12: Θωρακισμένα tablet επιδεικνύει η Dell στην Ελλάδα

Dell Latitude 12: Θωρακισμένα tablet επιδεικνύει η Dell στην Ελλάδα

Το Dell Latitude 12 Rugged Tablet είναι το πρώτο θωρακισμένο tablet της Dell που μπορεί να αντέξει νερό, σκόνη, άμμο και πτώσεις από ύψος 1,2 μέτρων καθώς και ακραίες θερμοκρασίες. Απευθύνεται στα σώματα ασφαλείας, σε όσους υπηρετούν σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ή απλά, στους λάτρεις της περιπέτειας.

Το Dell Latitude 12 Rugged Tablet είναι το πρώτο θωρακισμένο tablet της Dell που μπορεί να αντέξει νερό, σκόνη, άμμο και πτώσεις από ύψος 1,2 μέτρων καθώς και ακραίες θερμοκρασίες. Το tablet αυτό εντάσσεται στην ίδια κατηγορία με το convertible notebook Latitude 12 Rugged Extreme με την περιστρεφόμενη οθόνη, το Latitude 14 Rugged Extreme notebook, καθώς και το Latitude 14 Rugged notebook.

Το Latitude 12 Rugged Tablet διαθέτει οθόνη υψηλής ευκρίνειας 11,6 ιντσών με τεχνολογία Direct-View, που διευκολύνει την αναγνωσιμότητα σε εξωτερικούς χώρους και λειτουργία αφής, που επιτρέπει τη χρήση ακόμη και με γάντια. Για επίτευξη μέγιστης απόδοσης υπό τις πλέον αντίξοες συνθήκες, το Rugged Tablet είναι εξοπλισμένο με την τέταρτη γενιά του συστήματος θερμικής διαχείρισης QuadCool, καθώς και ισχυρούς, αλλά και ενεργειακά αποδοτικούς, επεξεργαστές Intel Core M 5ης γενιάς. Το Rugged Tablet παρέχει μέχρι και 12 ώρες αυτονομίας, με τη χρήση δύο εναλλασσόμενων μπαταριών 2 στοιχείων.

Για ακόμη μεγαλύτερη αξιοπιστία και ευκολία διαχείρισης, το Rugged Tablet της Dell διαθέτει, επίσης, SSD με χωρητικότητα μέχρι 512GB και αξιοποιεί δίκτυα 802.11ac Wi-Fi, καθώς και προαιρετική σύνδεση mobile broadband και GPS.

Το tablet προσφέρει συνολική διασφάλιση των δεδομένων, αλλά και επιπρόσθετη ασφάλεια του hardware, μέσω του Dell Data Protection αλλά και των συστημάτων Intel vPro και Intel TPM 1.2. Η Διαθέσιμη προαιρετικά είναι και η υποστήριξη ProSupport Plus για PCs και Tablets, η οποία, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, «αποτελεί τη μοναδική υπηρεσία υποστήριξης στην αγορά, που συνδυάζει πρόσβαση σε εξειδικευμένη υποστήριξη, επιδιόρθωση βλαβών από ατυχήματα, αλλά και προληπτική παρακολούθηση για αυτοματοποιημένη πρόληψη και επίλυση δυσλειτουργιών».

Το πρώτο θωρακισμένο tablet της Dell διαθέτει ένα ανθεκτικό σύστημα docking τύπου “pogo-pin”, για δυνατότητα σύνδεσης με αρθρωτά υποσυστήματα, όταν αυτή είναι απαραίτητη, αλλά και τη δυνατότητα για χρήση με μια ευρεία γκάμα συσκευών, όπως docking station γραφείου και συσκευές αυτοκινήτου. Το προαιρετικό πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους για το Rugged Tablet, διαθέτει προσαρμοζόμενο RGB φωτισμό και προστασία επιπέδου IP65 με την οποία καθίσταται ανθεκτικό σε νερό και σκόνη.

«Οι συσκευές Dell Rugged είναι απαραίτητες σε πολλούς κλάδους, όπως είναι τα σώματα ασφαλείας, οι υπηρεσίες άμεσης επέμβασης και πολιτικής προστασίας, διάφορα περιβάλλοντα εργοστασίων, επιστημονικές εφαρμογές, αλλά και σε όσους επιζητούν την περιπέτεια. Οι συσκευές Dell Latitude Rugged προσφέρουν υψηλής κλάσης υπολογιστική ισχύ και τις δυνατότητες φορητότητας, που χρειάζεται ο επαγγελματίας για να πετύχει στη δουλειά του», ανέφερε ο Drew Moore, executive director και general manager, Rugged Mobility Products, Dell. «Ανεξαρτήτως αν πρόκειται για το προσωπικό που σπεύδει πρώτο σε ένα συμβάν έκτακτης ανάγκης ή έναν ατρόμητο ορειβάτη, που κατακτά μια κορυφή για πρώτη φορά, το Dell Latitude 12 Rugged Tablet είναι σχεδιασμένο, για να παρέχει πάντα την απόδοση που χρειάζεται, όποτε την έχει ανάγκη, χωρίς να έχει έγνοια για τις καιρικές ή περιβαλλοντικές δυσκολίες που θα συναντήσει».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024