Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Περίεργα γκάτζετ από τη Sony στην CES 2016

Περίεργα γκάτζετ από τη Sony στην CES 2016

Mε τη σειρά προϊόντων Life Space UX, η Sony βάζει στόχο να αλλάξει ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με το φυσικό χώρο και ψυχαγωγούμαστε.

Mε τη σειρά προϊόντων Life Space UX, η Sony βάζει στόχο να αλλάξει ουσιαστικά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με το φυσικό χώρο και ψυχαγωγούμαστε. Στη Ιαπωνία κυκλοφορεί ήδη το ηχείο σε μορφή λάμπας, LED Bulb. Μπορεί κανείς απλά να το βιδώσει σε μια υποδοχή λάμπας και να ακούσει ασύρματα μουσική οπουδήποτε στο σπίτι. Το ηχείο LED Bulb θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ μετά τα μέσα του 2016.

Η Sony θα διαθέσει ακόμα τον κυβικό φορητό προβολέα 10 εκ. Ultra Short Throw, με εσωτερικά ηχεία και μπαταρία. Ο προβολέας μπορεί να «ρίξει» μια εικόνα διαστάσεων από 22″ έως 80″ σε τοίχους, τραπέζια ή οποιαδήποτε άλλη παρακείμενη επιφάνεια, παρά το μικρό του μέγεθος.

Τέλος, η Sony έχει κατασκευάσει το ηχείο Glass Sound το οποίο γεμίζει κάθε γωνιά του δωματίου με κρυστάλλινο ήχο, μέσα από το σωλήνα από οργανικό γυαλί που περικλείει φωτισμό LED και πλημμυρίζει το δωμάτιο με ένα ζεστό φως που εναρμονίζεται με κάθε χώρο.

Τόσο ο φορητός προβολέας Ultra Short Throw, όσο και το ηχείο Glass Sound θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία την άνοιξη και τις ΗΠΑ το πρώτο μισό του οικονομικού έτους 2016.

Στο περίπτερο της Sony στη CES επιδεικνύονται, επίσης, και άλλα προϊόντα από διάφορες κατηγορίες. Κάποια από αυτά αξιοποιούν τις τεχνολογίες αισθήσεων στο χώρο των σπορ (το Smart B-Trainer και ο αισθητήρας Smart Tennis) και της ομορφιάς (το BeautyExplorer, σύστημα ανάλυσης του δέρματος), καθώς και προϊόντα από τα start up project της Sony, που γεννήθηκαν μέσα από την καινούργια πρωτοβουλία της, το πρόγραμμα Seed Acceleration Program, ένα εσωτερικό σύστημα «εκκόλαψης» νέων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Δείτε βίντεο από τη Sony στην CES 2016


In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024