Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πρόταση για τη δημιουργία e-shop χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και κρυφές χρεώσεις

Πρόταση για τη δημιουργία e-shop χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις και κρυφές χρεώσεις

Το smoolis.com είναι μια νέα πλατφόρμα για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, χωρίς χρέωση ανά συναλλαγή και πολυγλωσσική υποστήριξη. Με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, η υπηρεσία επιτρέπει στον καταστηματάρχη να στήσει μόνος του το e-shop του, σε πολλές γλώσσες.

Το smoolis.com είναι μια νέα πλατφόρμα για τη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, χωρίς χρέωση ανά συναλλαγή και πολυγλωσσική υποστήριξη. Με δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, η υπηρεσία επιτρέπει στον καταστηματάρχη να στήσει μόνος του το e-shop του, σε πολλές γλώσσες.

  • Δείτε τα δέκα διαθέσιμα πρότυπα της εμφάνισης του δυνητικού καταστήματός σας στη διεύθυνση http://www.smoolis.com/screen/themes και όλα τα διαθέσιμα εργαλεία στη διεύθυνση http://www.smoolis.com/screen/features. Η χρέωση είναι ετήσια (ή μηνιαία, αν και υψηλότερη) και με 8 ευρώ το μήνα, το e-shop θα λειτουργεί σε δύο γλώσσες. Με υψηλότερη χρέωση προστίθεται η υποστήριξη για πολλαπλά νομίσματα καθώς και ο αριθμός των προϊόντων που μπορούν να προστεθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα (έως 100, έως 300 και «απεριόριστα»). Σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτως του πλάνου χρέωσης που θα επιλέξει κανείς, η υποστήριξη γίνεται μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Όπως εξηγεί η εταιρεία, το Smoolis αποτελεί τη λύση για οποιονδήποτε θέλει να αποκτήσει το δικό του e-shop, χωρίς γνώσεις προγραμματισμού και ευρύτερες τεχνικές δεξιότητες. Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή:

1. O χρήστης μπαίνει στο www.smoolis.com και δημιουργεί δωρεάν ένα δικό του λογαριασμό, συμπληρώνοντας και το όνομα του e-shop που θέλει να δημιουργήσει.

2. Διαλέγει ένα έτοιμο δωρεάν template από τη διαθέσιμη λίστα των templates που έχoυν σχεδιαστεί από επαγγελματίες designers του Smoolis.

3. Προσθέτει τα προϊόντα με τις τιμές τους στο e-shop του, σε όποια γλώσσα επιθυμεί και ξεκινά να πουλά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. (Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για τις πρώτες 14 ημέρες για όσους χρησιμοποιούν το Smoolis για πρώτη φορά).

Ανταγωνιστικά θεωρεί η εταιρεία τα παρακάτω χαρακτηριστικά της πλατφόρμας:

  • Μπορεί κανείς να δημιουργήσει το δικό του e-shop σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες 58 γλώσσες και 116 εθνικά νομίσματα (multilingual και multicurrency platform).
  • To Smoolis αποτελεί μια ιδιαίτερα οικονομική λύση, προσφέροντας όλες τις επιμέρους λειτουργίες και χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένα σύγχρονο e-shop για να λειτουργήσει. Επομένως, δεν απαιτείται η εγκατάσταση επιμέρους apps, plugins ή features, που σε άλλες περιπτώσεις αυξάνουν το τελικό κόστος για αυτόν που θέλει να δημιουργήσει ένα e-shop.
  • Δεν υφίστανται κρυφές χρεώσεις: O κάτοχος του e-shop πληρώνει μόνο την πλατφόρμα του Smoolis και όχι και ποσό από τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις.
  • Η πλατφόρμα είναι φιλική για mobile, tablet και desktop: Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αυτός που επιλέγει να δημιουργήσει το ηλεκτρονικό του κατάστημα μέσω του Smoolis δεν χρειάζεται να δημιουργήσει mobile application για το e-shop του, αφού η πλατφόρμα προσαρμόζεται στις διαστάσεις της οθόνης κάθε κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτας (responsive design).

Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά από SEO features για να κάνει το e-shop φιλικό στις μηχανές αναζήτησης.

Η Smoolis ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014 με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, από δύο Ελληνίδες αδερφές, τη Δέσποινα και τη Χριστίνα Κοσμούλη. Διατηρώντας το δικό τους web agency, ένας μεγάλος αριθμός πελατών ζητούσε πολυγλωσσικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Αδυνατώντας να βρουν στην αγορά μία έτοιμη λύση που θα ικανοποιούσε τις πολυποίκιλες ανάγκες των πελατών τους, οι δύο αδερφές αποφάσισαν να αναπτύξουν τη δική τους πλατφόρμα μέσα από την οποία θα μπορούσε κάποιος να χτίσει το δικό του e-shop πολύ πιο εύκολα και οικονομικά σε σύγκριση με τις ανεπαρκείς υφιστάμενες λύσεις στην αγορά.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024