Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, πριν πετάξετε

Βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, πριν πετάξετε

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έγινε το πρώτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα που προσφέρει εικονική περιήγηση στους χώρους του αεροδρομίου στο Google Street View και στα Ιndoor Μaps.

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών έγινε το πρώτο αεροδρόμιο στην Ελλάδα που προσφέρει εικονική περιήγηση στους χώρους του αεροδρομίου στο Google Street View και στα Ιndoor Μaps.

Με το Google indoor map δίνεται πλέον η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου βρίσκοντας τα σημεία που τους ενδιαφέρουν και είναι απαραίτητα για το ταξίδι του, όπως τα σημεία ελέγχου των εισιτηρίων (Check–in), τις πύλες αναχώρησης, τα εμπορικά καταστήματα κ.ά.

Στο Google Street View, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα εξερεύνησης και περιήγησης στους χώρους του αεροδρομίου, με φωτογραφίες 360 μοιρών σε υψηλή ανάλυση και αισθητική.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης των νέων υπηρεσιών, ο κ Γιώργος Δημητριάδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Συστημάτων Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, είπε σχετικά: «Σημαντική ιδιαιτερότητα των αεροδρομίων είναι ο πολύ περιορισμένος χρόνος που έχουν συνήθως οι επιβάτες σε σχέση με την πληθώρα των παρεχόμενων υπηρεσιών και των προσφερόμενων προϊόντων. Το χαρακτηριστικό αυτό καθιστά επιτακτική την προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν οι επιβάτες ή και οι επισκέπτες να ενημερωθούν εύκολα και γρήγορα γι’ αυτά που τους ενδιαφέρουν πραγματικά, μέσα από κανάλια επικοινωνίας με τα οποία είναι εξοικειωμένοι να χρησιμοποιούν, όπως είναι το Google Maps και το Street View.»

Από την πλευρά της Google η κ Magdalena Filak, Programme Manager, τόνισε: «Εάν θέλετε να εξερευνήσετε χώρους ή μέρη που οι περισσότεροι από μας δεν θα επισκεπτόμασταν αλλιώς, το Street View σας δίνει την δυνατότητα να περιηγηθείτε εικονικά σε αυτά τα μέρη. Επιπλέον, έχουμε συνεργαστεί με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, για να βοηθήσουμε τους επιβάτες να δουν τους διαδρόμους, τα σημεία ελέγχου εισιτηρίων, το χώρο παραλαβής αποσκευών, τους τερματικούς σταθμούς και τα καταστήματα πριν προσγειωθούν, απευθείας από το κινητό τους, το τάμπλετ ή τον υπολογιστή.

tech.in.gr

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024