Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε POPular αγόρια και κορίτσια στην Ελλάδα προτείνει τα POP 4 η Alcatel

Σε POPular αγόρια και κορίτσια στην Ελλάδα προτείνει τα POP 4 η Alcatel

Έμφαση στην κομψότητα, στην δυνατότητα λήψης καλών selfie και στην ταχύτητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο επέλεξε να δώσει η Alcatel στη νέα σειρά smartphone POP 4, τα οποία κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά. Το φθινόπωρο 2016 αναμένονται τα εντυπωσιακά IDOL 4, με πλήκτρο που αυξάνει την ένταση στην αναπαραγωγή μουσικής μονομιάς και θήκη για τη γνωριμία με τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Έμφαση στην κομψότητα, στην δυνατότητα λήψης καλών selfie και στην ταχύτητα πρόσβασης στο Διαδίκτυο επέλεξε να δώσει η Alcatel στη νέα σειρά smartphone POP 4, τα οποία κυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά.

Το φθινόπωρο 2016 αναμένονται τα εντυπωσιακά IDOL 4, με πλήκτρο που αυξάνει την ένταση στην αναπαραγωγή μουσικής μονομιάς και θήκη για τη γνωριμία με τον κόσμο της εικονικής πραγματικότητας.

Η εταιρεία επεκτείνει τη σειρά POP, με τα POP 4 που περιλαμβάνει τα μοντέλα POP 4, POP 4+ και POP 4S.

Το σκεπτικό που ακολούθησε η εταιρεία κατά την κατασκευή των POP 4 είναι πρόδηλο από την ακόλουθη δήλωση: Για τα χαρακτηριστικά της φετινής σειράς, η ομάδα εμπνεύστηκε από τη διάσημη φράση του Rock n’ Roll επιχειρηματία Gene Simmons: «Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη του να είσαι δημοφιλής στην pop κουλτούρα.» Αυτή η φράση που είχε ισχύ τόσο στο παρελθόν όσο και στη σύγχρονη εποχή, παρακίνησε την ALCATEL να σκεφτεί τι χρειάζεται για να πετύχει πραγματικά στη σημερινή εποχή. Το 2016, το να είσαι δημοφιλής σημαίνει να έχεις πρόσβαση αλλά να είσαι και προσβάσιμος, να μοιράζεσαι και να αντιδράς, να είσαι ενήμερος, γρήγορος, δημιουργικός. Η σειρά POP 4 στοχεύει να καλύψει αυτές τις όλο και πιο απαιτητικές ανάγκες και πράγματι τα έχει όλα: είναι λεπτό, έχει full lamination οθόνη για καλύτερη απόδοση του χρώματος, ποιοτική κάμερα (και μπροστινό φλας) για selfies, 4G συνδεσιμότητα για γρήγορο σερφάρισμά και ισχυρή μπαταρία για διαρκή αναπαραγωγή μουσικής.

  • Ξέρατε ότι… Τα smartphone με το εμπορικό σήμα της Alcatel σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και εμπορεύονται από την TCL Communication. Η TCL Communication είναι μια δημόσια εταιρεία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ (2618.HK) και μέλος της TCL Corporation, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο. Το «Alcatel» αποτελεί εμπορικό σήμα της Alcatel- Lucent, το οποίο χρησιμοποιείται κατόπιν αδείας από την TCL Communication.

Τα POP 4 και POP 4+ έχουν κύρια κάμερα 8Mpixel και μπροστινή ευρυγώνια κάμερα 5 Mpixel me φλας για καλύτερες ομαδικές selfies.

Το POP 4S διαθέτει περισσότερα: η κύρια κάμερα κάνει λήψεις 13 Mpxl και η μπροστινή κάμερα 5 Mpxl έχει «εξαιρετικά γρήγορη εστίαση (PDAF)», μεγάλου μεγέθους αισθητήρα «για καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες», φλας διπλού τόνου για καλύτερη απόδοση των χρωμάτων, φωτεινές νυχτερινές λήψεις και selfies.

Τα POP 4 και POP 4+ διαθέτουν τετραπύρηνο επεξεργαστή, Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς POP 4S είναι οκταπύρηνο, μπορεί να αξιοποιήσει τις ταχύτητες των δικτύων 4G LTE κατηγορίας 6 και για τον ήχο διαθέτει ακουστικά JBL. Τέλος, το POP 4S έχει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, όλα τα POP 4 υποστηρίζουν τη λειτουργία της γρήγορης φόρτισης, ώστε να ξεπερνά το 50% σε 30 λεπτά.

tech.in.gr

Sports in

Υπόθεση Καρλίτο: Συγγνώμη Πεπ, αλλά ο Αντσελότι… (vids, pics)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πιθανότατα ο κορυφαίος προπονητής στον κόσμο, όμως ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο «βασιλιάς» του Champions League...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024