Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μικροσκοπικοί προβολείς για περιορισμένους χώρους από την LG

Μικροσκοπικοί προβολείς για περιορισμένους χώρους από την LG

Ο PH450U είναι ένα μοντέλο Ultra Short-Throw (UST) ικανό να προβάλλει εικόνα 80 ιντσών σε HD (1280 x 720) από απόσταση μόλις 33 εκατοστών -αυτό είναι ένα πλεονέκτημα των λεγόμενων προβολέων UST αφού επιτρέπουν την μεγεθυμένη προβολή σε περιορισμένο χώρο.

Η LG Electronics επεκτείνει τη σειρά φορητών projector Minibeam με τον προηγμένο PH450U και τον εξαιρετικά φορητό H150G.

Ο PH450U είναι ένα μοντέλο Ultra Short-Throw (UST) με το οποίο η LG υπόσχεται κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι ή στο γραφείο χωρίς επιπλοκές και σε προσιτή τιμή σε σχέση με άλλους προβολείς της ίδιας κατηγορίας. Έχει δυνατότητα προβολής εικόνων σε διάσταση 80 ιντσών σε HD (1280 x 720) από απόσταση μόλις 33 εκατοστών -αυτό είναι ένα πλεονέκτημα των λεγόμενων προβολέων UST αφού επιτρέπουν την μεγεθυμένη προβολή σε περιορισμένο χώρο.

Το PH450U μπορεί επίσης να ρυθμιστεί σε όρθια θέση για να προβάλει τις εικόνες σε οποιαδήποτε επίπεδη, οριζόντια επιφάνεια, επιτρέποντας στους χρήστες να μετατρέψουν την επιφάνεια ενός γραφείου, τους πίνακες ή ακόμη και το πάτωμα σε οθόνη. Επιπλέον, διαθέτει επαναφορτιζόμενη μπαταρία διάρκειας 2,5 ώρες, αυτός ο μικροσκοπικός προβολέας είναι ιδανικός για την προβολή ταινιών μακριά από πηγή ενέργειας.

Το περιεχόμενο μπορεί επίσης να μεταφερθεί στη μονάδα με σύνδεση HDMI, με MHL ή μέσω USB. Το PH450U παρέχει λάμπα με διάρκεια ζωής έως και 30.000 ώρες, «έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαύσουν 10 χρόνια υψηλής αντίθεσης (100.000:1) και ζωντανά LED χρώματα», σημειώνει ο κατασκευαστής. Με φωτεινότητα 450 lumens – τέσσερις φορές πιο φωτεινή σε σχέση με τα μοντέλα των ανταγωνιστών – το PH450U είναι ο πιο φωτεινός προβολέας UST που διατίθεται στην αγορά σήμερα.

Η δεύτερη νέα προσθήκη στη σειρά Minibeam είναι το PH150G, ένας προβολέας compact με κομψό σχεδιασμό όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς LG Minibeam αλλά στο μισό μέγεθος με διαστάσεις 115 x 115 x 44,5 χιλιοστά και βάρος 450g όπως και το PH450U. Τα δύο μοντέλα, το PH150G και το PH450U, ενσωματώνουν επίσης χαρακτηριστικά της LG όπως το Triple Wireless για μια εμπειρία θέασης χωρίς ενσύρματες συνδέσεις για τον ήχο και την εικόνα. Άλλες δυνατότητες, οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μακράς διαρκείας, το Wi-Fi Screen Share και η υποστήριξη Bluetooth.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτά τα δύο νέα μοντέλα στη σειρά LG Minibeam,» δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος της LG Home Entertainment Company. «Και οι δύο προηγμένοι προβολείς αποδεικνύουν την επέκταση της τεχνολογικής καινοτομίας της LG παγιώνοντας την ηγετική μας θέση και προσφέροντας τη μέγιστη άνεση, φορητότητα και ευελιξία για τους καταναλωτές».

Το PH450U θα είναι διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, ενώ η κυκλοφορία του PH150G θα ξεκινήσει στις βασικές αγορές -Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία- με τις υπόλοιπες αγορές να ακολουθούν.

tech.in.gr

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024