Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Epson επιδεικνύει λύσεις λιανικής στη Photokina

Η Epson επιδεικνύει λύσεις λιανικής στη Photokina

Στο πλαίσιο μιας εξειδικευμένης επίδειξης για λύσεις λιανικής στην Photokina, η Epson συνεργάστηκε με κορυφαίες εταιρείες λογισμικού για να παρουσιάσει πως τα πιο σύγχρονα και ευέλικτα SureLab D-Series mini labs και οι υδατικοί εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους SureColor SC-P παρέχουν στους λιανέμπορους φωτογραφίας και τους επαγγελματίες φωτογράφους την επιλογή μιας δυναμικής και επικερδούς παραγωγικής λύσης.

Στο πλαίσιο μιας εξειδικευμένης επίδειξης για λύσεις λιανικής στην Photokina, η Epson συνεργάστηκε με κορυφαίες εταιρείες λογισμικού για να παρουσιάσει πως τα πιο σύγχρονα και ευέλικτα SureLab D-Series mini labs και οι υδατικοί εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους SureColor SC-P παρέχουν στους λιανέμπορους φωτογραφίας και τους επαγγελματίες φωτογράφους την επιλογή μιας δυναμικής και επικερδούς παραγωγικής λύσης.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δουν μια γκάμα από ολοκληρωμένα συστήματα για την παραγωγή υψηλής ποιότητας τέχνης «κατά παραγγελία», μεγάλου μεγέθους εκτυπώσεων επαγγελματικών φωτογραφιών και έργων τέχνης, εκτυπώσεων σε καμβά και καδράρισμα και τέλος, αυτοματοποιημένη παραγωγή εκτύπωσης μεγάλου όγκου. Αυτά περιλαμβάνουν:

Το λογισμικό Epson SureLab OrderController για τη διαχείριση και τον έλεγχο των παραγγελιών εκτύπωσης πίσω από τον πάγκο ή σε περίπτερα για ένα ή περισσότερα Surelab και Epson εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους. Αυτό το εύχρηστο σύστημα παρέχει λειτουργίες κοστολόγησης/ τιμολόγησης, ελέγχου παραγωγής και προγραμματισμού, παράλληλα με λειτουργία βασικής επεξεργασίας εικόνας με παραμετροποιήσιμες ρυθμίσεις για γρήγορη και εύκολη διεκπεραίωση μεγάλων εργασιών.

  • Cloudstore Art on Demand: To Cloudstore παρέχει μεγάλου μεγέθους web-to-print λύσεις και λανσάρει την καινοτόμο υπηρεσία Art-on-Demand, που διαθέτει τη μοναδική τεχνολογία Digital Print Streaming. Το σύστημα παρέχει στους καλλιτέχνες, φωτογράφους και κατόχους δικαιωμάτων εικόνας μία ασφαλή μέθοδο που βασίζεται σε υπηρεσίες cloud και αφορά στην πώληση, διαμοιρασμό και εκτύπωση των εικόνων τους οπουδήποτε στον κόσμο, με τη σιγουριά ότι τα αρχεία τους προστατεύονται και η χρήση τους είναι αυστηρά ελεγχόμενη. Μπορούν να ορίσουν μία ποικιλία κανόνων για κάθε εικόνα, π.χ τιμή, δικαιώματα, μέγεθος εκτύπωσης, μέσων κλπ. και όταν επιλέγονται από ένα κατάστημα εκτύπωσης οπουδήποτε στον κόσμο, το αρχείο αναπαράγεται για μια ασφαλή, μοναδική εκτύπωση. Ο κάτοχος δικαιωμάτων της εικόνας είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος της όλης διαδικασίας, εξασφαλίζοντας κορυφαία ασφάλεια και υψηλή ποιότητα.
  • Δημιουργικό Photocloud από HPIX: κάνει την παγκόσμια πρώτη του εμφάνιση στη Photokina. Το Creative PhotoCloud (CPC) είναι μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση που δίνει στα φωτογραφεία ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για την παραγωγή εκτυπώσεων τοπικά και μία ευρεία ποικιλία δημιουργικών προϊόντων φωτογραφίας, όπως κολάζ, ημερολόγια, άλμπουμ φωτογραφιών, είδη διακόσμησης και δώρου κλπ. Το σύστημα περιλαμβάνει όλο το λογισμικό, υποστηρίζει μία γκάμα εκτυπωτών – συμπεριλαμβανομένων των Epson SureLab – και περιέχει όλα τα αναλώσιμα και αξεσουάρ που ένα κατάστημα φωτογραφίας χρειάζεται για να προσφέρει αποτελεσματικές υπηρεσίες: όλη τη διαδικασία από τη δημιουργία παραγγελίας μέχρι τη γρήγορη ανταπόκριση στην παραγωγή στο χώρο τους, συχνά μέσα σε λίγα λεπτά. Επιπρόσθετα, οι δυνατότητες παραγωγής του CPC από απόσταση (ή απομακρυσμένα), το καθιστά μία εξαιρετικά κλιμακωτή λύση για μικρά και μεσαία φωτογραφεία.
  • Dinax Mirage 3 εκτυπωτικές λύσεις: Δυνατότητα εκτύπωσης εξαιρετικών φωτογραφιών και καλλιτεχνικών εικόνων, χρησιμοποιώντας το πιο σύγχρονο Dinax Mirage 3 front-end λογισμικό για τη σύνδεση ένός ή περισσοτέρων SureColor εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους. Το Mirage 3 RIP έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους επαγγελματίες φωτογράφους απόλυτο έλεγχο στο χρώμα και τη συνοχή, εξασφαλίζοντας ότι οι εικόνες που τράβηξαν θα τυπωθούν άψογα. Περιλαμβάνει μια εκτενή γκάμα από substrate profiles και προσαρμόζει την χρωματική κλίμακα του εκτυπωτή ανάλογα για να δίνει υψηλής ποιότητας αποτελέσματα γρήγορα και εύκολα. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να αποθηκεύσουν τα δικά τους έγχρωμα προφίλ εάν το επιθυμούν και οι εργασίες που βρίσκονται εν εξελίξει μπορούν επίσης να αποθηκευθούν και να ξαναεκτυπωθούν οποιαδήποτε στιγμή.
  • Ολοκληρωμένες φωτογραφικές λύσεις Gemini: Το σύστημα Gemini προσφέρει μια διαφορετική λύση εκτύπωσης, ολοκληρωμένη ροή εργασιών, διαχείριση χρωμάτων, την πιο πρόσφατη Epson LFP SureColor SC-P τεχνολογία εκτύπωσης, μελάνι, μέσα, τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών. Επιτρέπει στα στούντιο και τους επαγγελματίες φωτογράφους να εστιάζουν στο να εκτυπώνουν και να πωλούν έργα τέχνης και φωτογραφίες άριστης ποιότητας. Δείτε την τελευταία Gemini12 λύση να προσφέρει μια νέα και εύκολη διασύνδεση με τον χρήστη, με templates, Wall-Art και Art on Demand, εκτυπωμένα στην καλύτερη ποιότητα σε μια ποικιλία από μέσα, όπως φωτογραφίες, έργα τέχνης και καμβά. Το Gemini12 προσφέρει στους χρήστες του πρόσβαση σε πάνω από 3000 ποιοτικούς πίνακες, συμπεριλαμβανομένων αριστουργημάτων των Van Gogh, Monet, Rembrandt και πιο σύγχρονων καλλιτεχνών όπως ο Patrice Murciano, με την υποστήριξη International Graphics.
  • iphoto print farming: Διαχείριση και διοχέτευση μεγάλου όγκου φωτογραφιών με πολλαπλούς SureLab εκτυπωτές, με ελάχιστη παρέμβαση του χρήστη, χρησιμοποιώντας το πιο πρόσφατο λογισμικό υψηλής αυτοματοποίησης IPS Image Flow Manager. To Image Flow ενοποιεί όλα τα κορυφαία front –end workflows φωτογραφιών, ώστε να παρέχει στα εργαστήρια ολοκληρωμένο έλεγχο από έναν κεντρικό πίνακα, προσφέροντας αυτόματη διαχείριση της απόδοσης σε στιγμές μεγάλης παραγωγής. To Image Flow είναι ιδιαίτερα ευέλικτο και μπορεί να προσαρμόζεται ώστε να καλύπτει συγκεκριμένες ανάγκες παραγωγής. Η εκτύπωση πίσω όψης μπορεί να τροποποιηθεί ανά περίπτωση. Οι εργασίες μπορούν να οριστούν με βάση το χαρτί και τα διαθέσιμα μεγέθη και λόγω της υψηλής σταθερότητας της τεχνολογίας της Epson, μεγάλες παραγγελίες εκτύπωσης μπορούν αυτόματα να χωριστούν σε πολλαπλά SureLabs με τη σιγουριά ότι θα παρέχουν συνεπή και συγκρίσιμη ποιότητα. Το Image Flow είναι συμβατό με τα Epson SL-D3000 και D700 minilabs και το IPS θα αναδείξει την δυνατότητα του SureLab D700 να εκτυπώνει διάφορα μεγέθη, έως και μεγάλου μεγέθους πανόραμα, με την ίδια σειρά και χωρίς διακοπή.

«Στην Photokina αποδείξαμε γιατί η γκάμα των inkjet εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους και των minilabs μας είναι οι εκτυπωτές που επιλέγουν οι κορυφαίοι λιανέμποροι στην παραγωγή φωτογραφικών λύσεων» αναφέρει η Kristin Saus-Opuszynski, Senior Business Manager Photo and Graphic της Epson Europe. «Επειδή οι εκτυπωτές της Epson προσφέρουν κορυφαία ποιότητα στην αγορά, ευκολία στη χρήση, αποδοτικότητα και αξιοπιστία, το λιανεμπόριο φωτογράφων μπορεί να δημιουργήσει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα προστιθέμενης αξίας που ανοίγουν νέες επικερδείς επιχειρηματικές ευκαιρίες.»

tech.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024