Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
RIP Meerkat: Το τέλος της σουρικάτας, λαμπρό μέλλον για το houseparty

RIP Meerkat: Το τέλος της σουρικάτας, λαμπρό μέλλον για το houseparty

To Meerkat ήταν ένα app που επέτρεπε σε χρήστες smartphone να κάνουν ζωντανή μετάδοση από την κάμερα του κινητού στον λογαριασμό τους στο Twitter και δη, σε όσους τους ακολουθούν. Παρά το γεγονός ότι το Meerkat είχε επιτυχία, η αποτυχία του θεωρήθηκε επίσης δεδομένη όταν έξι μήνες από την κυκλοφορία του

To Meerkat ήταν ένα app που επέτρεπε σε χρήστες smartphone να κάνουν ζωντανή μετάδοση από την κάμερα του κινητού στον λογαριασμό τους στο Twitter και δη, σε όσους τους ακολουθούν. Παρά το γεγονός ότι το Meerkat είχε επιτυχία, η αποτυχία του θεωρήθηκε επίσης δεδομένη όταν έξι μήνες από την κυκλοφορία του πέρασε στα χέρια της Twitter Inc., το Periscope, δηλαδή το δικό του πλέον live streaming app -κάτι για το οποίο άλλαξαν χέρια 100 εκατομμύρια δολάρια. Το τελικό πλήγμα στο Meerkat έφερε η ενσωμάτωση του live streaming από το Periscope στο Twitter app.

To Meerkat δεν υπάρχει πλέον στα app store των Google και Apple και οι δημιουργοί του -ο «Life on Air» και ο Ben Rubin- εργάζονται πυρετωδώς στο νέο τους project -το Houseparty. Έτσι ονομάζεται το app που ετοιμάζουν με σκοπό να διευκολύνουν τις ομαδικές βιντεοκλήσεις -οποιοσδήποτε θα μπορεί να ξεκινήσει μια βιντεοκλήση με οποιονδήποτε έχει στις Επαφές του και βρίσκεται online.

  • Τι είναι το Periscope; Το Periscope είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει σε οποιονδήποτε χρήστη να μεταδίδει ζωντανά μέσω Διαδικτύου ό,τι βλέπει η κάμερά του. Στο Periscope, η ζωντανή μετάδοση μπορεί να οριστεί ως ιδιωτική ή δημόσια, με σχόλια δεκτά μόνο από όσους ακολουθεί ο χρήστης στο Twitter.
  • Δείτε τι παίζει στο… Periscope TV!

tech.in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024