Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτυπωτές Epson με φιαλίδια για 10 σελ/λεπτό και φωτογραφίες χωρίς περιθώρια

Εκτυπωτές Epson με φιαλίδια για 10 σελ/λεπτό και φωτογραφίες χωρίς περιθώρια

Η Epson εμπλουτίζει την οικογένεια των εκτυπωτών με μεγάλα δοχεία μελάνης με τρία ταχύτερα μοντέλα και τη λειτουργία εκτύπωσης φωτογραφιών χωρίς περιθώρια. Τα νέα Ink Tank System συνοδεύονται από ένα πακέτο τριών χρωμάτων και μαύρου καθώς και δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρης μελάνης 70ml.

Η Epson εμπλουτίζει την οικογένεια των διαφορετικών εκτυπωτών με μεγάλα δοχεία μελάνης με τρία ταχύτερα μοντέλα και τη λειτουργία εκτύπωσης φωτογραφιών χωρίς περιθώρια. Τα νέα Ink Tank System συνοδεύονται από ένα πακέτο τριών χρωμάτων και μαύρου καθώς και δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρης μελάνης 70ml. Πρόκειται για τα μοντέλα της σειράς εκτυπωτών Ink Tank System (ITS) L382, L386, L486, με βελτιωμένες ταχύτητες και νέα λειτουργία εκτύπωσης φωτογραφιών χωρίς περιθώρια.

Οι εκτυπωτές ITS παρέχονται με ένα πλήρες πακέτο φιαλιδίων μελανιών συν δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρου μελανιού, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να εκτυπώνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 13.000 ασπρόμαυρων σελίδων και των 6.500 έγχρωμων σελίδων, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Οι αποδόσεις που παρατίθενται υπολογίζονται με βάση την αρχική μεθοδολογία της Epson από την προσομοίωση εκτύπωσης των μοτίβων δοκιμής που παρέχονται από το πρότυπο ISO/IEC 24712 με πακέτο αντικατάστασης μελανιών. Οι αποδόσεις που παρατίθενται ΔΕΝ βασίζονται στο πρότυπο ISO/IEC 24711. Ενδέχεται δε, να διαφέρουν ανάλογα με τις εικόνες που εκτυπώνονται, το είδος χαρτιού που χρησιμοποιείτε, τη συχνότητα των εκτυπώσεων και τις συνθήκες περιβάλλοντος, όπως είναι η θερμοκρασία. Κατά την αρχική ρύθμιση του εκτυπωτή, χρησιμοποιείται μια ορισμένη ποσότητα μελανιού για την πλήρωση των ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, συνεπώς η απόδοση του αρχικού συνοδευτικού πακέτου μπορεί να είναι μικρότερη.

Σύμφωνα με την Epson, η ταχύτητα εκτύπωσης ISO είναι 10 σελίδες το λεπτό. Ο μέσος όρος ESAT από την κατηγορία δοκιμών Ελέγχου Κατηγορίας Γραφείου για ασπρόμαυρη εκτύπωση μονής όψης, όπως προσδιορίζεται σύμφωνα με το ISO/IEC24734.


Ο Epson Ink Tank System (ITS) L382 είναι το πιο οικονομικό (δεν υποστηρίζει τη σύνδεση μέσω Wi-Fi με smartphone και tablet με το Epson Connect) μοντέλο και αναλαμβάνει εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση εγγράφων. Για τις υποστηριζόμενες συσκευές δείτε στο http://www.epson.gr/for-home/epson-connect

Η πλήρωση και η επαναπλήρωση του εξειδικευμένου δοχείου μελανιού γίνεται επίσης απλά, αφού τα φιαλίδια μελανιών της Epson έχουν σχεδιαστεί με ακροφύσιο που δεν στάζει και ξεκάθαρες ετικέτες. Οι εκτυπωτές ITS συνοδεύονται επίσης από εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών, μέσω ενεργοποίησης ή 30.000 σελίδων, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά.

Η Kseniya Gordeyeva, διευθύντρια προϊόντων στην Epson Europe, δήλωσε: «Τα μοντέλα ITS παρέχουν μια εκπληκτική λύση για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου. Αυτοί οι εξειδικευμένοι εκτυπωτές ITS προσφέρουν εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα, αλλά κυρίως είναι επίσης σταθεροί και αξιόπιστοι. Παρέχουμε ήδη μια μεγάλη σειρά, αλλά αυτές οι τελευταίες προσθήκες, με υψηλότερες ταχύτητες εκτύπωσης και εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιθώρια, σίγουρα θα εντυπωσιάσουν ακόμη περισσότερους χρήστες.»

Οι εκτυπωτές ITS (L382, L386, L486) είναι διαθέσιμοι από τον Νοέμβριο του 2016, στην τιμή των 189€, 215€ και 265€ αντίστοιχα.

tech.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024