Επιθεώρηση ως κάποιος άλλος

Τι βλέπει ο νέος σας φίλος στην προσωπική σας σελίδα στο Facebook;

Τι βλέπει ο νέος σας φίλος στην προσωπική σας σελίδα στο Facebook;
Θυμηθείτε πως μπορείτε να κρύψετε αναρτήσεις από το Χρονολόγιό σας, δεν θα πρέπει όμως να έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν εμφανίζονται στις Ενημερώσεις, στην αναζήτηση και σε άλλα σημεία του Facebook, ιδιαίτερα εάν είναι δημόσιες.  
Αφού αποδεχτείτε ένα αίτημα φιλίας στο Facebook, θα ήταν μάλλον χρήσιμο να εξετάσετε τι θα βλέπει το νέο μέλος της διαδικτυακής σας παρέας από το Χρονολόγιό σας. Δείτε πώς.

Μπείτε στον λογαριασμό σας, αναζητήστε και κάντε κλικ επάνω δεξιά το εικονίδιο με το λουκέτο και τις τρεις παράλληλες γραμμές. Εκεί θα δείτε την επιλογή «Ποιοι μπορούν να δουν το περιεχόμενό μου;» και ανάμεσα στις σχετικές επιλογές το «Τι βλέπουν οι άλλοι στο χρονολόγιό μου;». Έτσι, θα δείτε τα post, τις φωτογραφίες και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες που είναι ορατές σε οποιονδήποτε - Δημόσια. Το πλέον χρήσιμο είναι να δείτε τι ακριβώς θα βλέπει κανείς προβάλλοντας το Χρονολόγιό σας ως ένα άλλο άτομο -ενδεχομένως, το νέο μέλος της παρέας των φίλων σας. Επιλέξτε λοιπόν «Προβολή ως» και πληκτρολογήστε το όνομα του προσώπου που θέλετε να να δείτε τι βλέπει ο συγκεκριμένος χρήστης και πράξτε αναλόγως: κρύψτε κάποιες αναρτήσεις, διαγράψτε κάποιες άλλες, αποκρύψτε επιλεκτικά φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

In.gr Τεχνολογία

Συμβουλές:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: