Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο 60'' και με πολλαπλά βιντεοκλίπ σε iOS από το Instagram app

Βίντεο 60» και με πολλαπλά βιντεοκλίπ σε iOS από το Instagram app

Η δημοφιλέστερη υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης με όπλο φωτογραφίες και βίντεο, το Instagram πολλαπλασιάζει τη διάρκεια των βίντεο στην υπηρεσία από τα 15 στα 60 δευτερόλεπτα, αναγνωρίζοντας τη δημοτικότητα αλλά και την ευκαιρία για περισσότερο χρόνο στην υπηρεσία.

Αξιοποιώντας την εξαιρετικά σημαντική αύξηση του χρόνου παρακολούθησης σύντομων βίντεο στην υπηρεσία κατά 40% το τελευταίο εξάμηνο, το Instagram αυξάνει την επιτρεπτή διάρκεια από τα 15 στα 60 δευτερόλεπτα. H δυνατότητα θα διατεθεί σταδιακά σε χρήστες ανά τον κόσμο και αναμένεται να ολοκληρωθεί «τους επόμενους μήνες», αναφέρεται σε σχετικό blog post της υπηρεσίας διαμοιρασμού φωτογραφιών και βίντεο.

Video Creators on Instagram from Instagram on Vimeo.

H υπηρεσία επιδεικνύει βίντεο που έχουν ανεβάσει οι πλέον δημοφιλείς δημιουργοί στο Instagram, όπως η Bretman Rock (@bretmanrock, makeup tutorial) ή η Selena Gomez (@selenagomez).

Επίσης, οι κάτοχοι συσκευών iOS, δηλαδή iPhone και iPad, θα έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν βίντεο από τη σύνθεση πολλαπλών λήψεων. Το λεγόμενο multi-clip video υποστηρίζεται από τη νεότερη έκδοση του app της υπηρεσίας, την έκδοση 7.19, διαθέσιμη στο App Store. Η εφαρμογή υποστηρίζει την προσθήκη εφέ, φίλτρων, λεζάντας και της τοποθεσίας του χρήστη, ενώ δεν επιτρέπεται στην περίπτωση αυτή το ανέβασμα με οριζόντιο ή κατακόρυφο προσανατολισμό. Τέλος, επιτρέπεται η λήψη βίντεο με πολλά κλιπ (πατώντας το κουμπί εγγραφής -ένας κόκκινος κύκλος- ξεκινά η εγγραφή, πατώντας το ξανά σταματά και κρατώντας το παρατεταμένα ξεκινά η λήψη του επόμενου κλιπ, από τη σύνθεση των οποίων προκύπτει το τελικό).

Το Instagram δεν υποστηρίζει την δημιουργία βίντεο με πολλά βιντεοκλίπ σε συσκευές Android.

Η υπηρεσία ανακοίνωσε την αύξηση της διάρκειας του βίντεο και των πολλαπλών βιντεοκλίπ σε iOS, ως μέρος μιας σειράς αλλαγών που σχεδιάζονται στην υπηρεσία.

Ανθή Παναγιωτάκη, @anthi

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024