Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) με Android 4.0 τον Μάρτιο 2012

Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) με Android 4.0 τον Μάρτιο 2012

Τον Μάρτιο του 2012 θα αρχίσει να πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο το Samsung Galaxy Tab 2 (7.0), ο διάδοχος του Samsung Galaxy Tab 7 ιντσών που είχε παρουσιάσει η Samsung προ διετίας. Το νέο μέλος της σειράς Galaxy θα κυκλοφορήσει σε έκδοση και με 3G (με υποστήριξη HSPA+) και θα μπορεί να λειτουργεί ως κινητό τηλέφωνο. Το Samsung Galaxy Tab 2 είναι το πρώτο tablet της Samsung με Android 4.0.

Τον Μάρτιο του 2012 θα αρχίσει να πωλείται το Samsung Galaxy Tab 2 (7.0), ο διάδοχος του Samsung Galaxy Tab 7 ιντσών που είχε παρουσιάσει η Samsung προ διετίας.

Θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις 3G και Wi-Fi, αρχικά στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο του 2012 και στη συνέχεια στην παγκόσμια αγορά.

Το νέο μέλος της σειράς Galaxy θα κυκλοφορήσει σε έκδοση και με 3G (με υποστήριξη HSPA+) και θα μπορεί να λειτουργεί και ως κινητό τηλέφωνο.

To Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) είναι το πρώτο tablet της Samsung που θα διατεθεί με Android 4.0 γνωστό Ice Cream Sandwich, και αυτό ίσως είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό του.

Διαβάστε στο tech.in.gr: Tι έχει το Ice Cream Sandwitch και το θέλουν όλοι;

Πρόκειται για ένα tablet με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, με οθόνη 7 ιντσών, TFT και υποστήριξη σύνδεσης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας HSPA+ 21Mbps και WiFi. Έχει κάμερα πίσω στα 3Mpixel και μπροστά VGA για βιντεοκλήσεις.

Η Samsung δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις δικές της, συνδρομητικές, υπηρεσίες: «Περισσότερο από ποτέ, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν την πρόσβαση σε περισσότερα πολυμέσα, την αναπαραγωγή βίντεο και την ανταλλαγή «εμπειριών» μέσω της υπηρεσίας Samsung Hub. Επιπλέον, το Music Hub της Samsung προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερα από 17 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια, το Readers Hub σε περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια ηλεκτρονικά βιβλία, 2.300 περιοδικά και πάνω από 2.000 εφημερίδες σε 51 γλώσσες, ενώ το Game Hub συνδέει άμεσα τους χρήστες με τους τελευταίους τίτλους παιχνιδιών».

Επίσης, η Samsung αναφέρει ότι «μέσω του AllShare Play επιτρέπεται η πρόσβαση στο περιεχόμενο του cloud και η αποστολή του σε άλλες συσκευές, με την παράλληλη δυνατότητα επεξεργασίας των δεδομένων και σχολιασμού σε πραγματικό χρόνο. Εκτός από το περιεχόμενο, το GALAXY Tab 2 (7.0) κάνει καθιστά τη σύνδεση στο διαδίκτυο και την επικοινωνία μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης πιο εύκολη από ποτέ. Με τη δυνατότητα φωνητικής κλήσης, οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιούν το GALAXY Tab 2 (7.0) ως ένα τηλέφωνο ή αυθόρμητα να προγραμματίσουν μία βίντεο κλήση μέσω του Google+. Το GALAXY Tab 2 (7.0) διαθέτει επίσης τη δυνατότητα WiFi Direct και ενσωματωμένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το ChatON, τη μοναδική δια-πλατφορμική υπηρεσία της Samsung.»

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Προκαλεί ίλιγγο το χρηματικό έπαθλο του φετινού Ρολάν Γκαρός (vids)

Αυξημένο 7.8% συγκριτικά με την περσινή σεζόν, με το συνολικό ποσό να φτάνει 53.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024