Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστική συνεργασία Nokia - Carl Zeiss για cameraphone

Αποκλειστική συνεργασία Nokia – Carl Zeiss για cameraphone

Η Nokia ανακοίνωσε την υπογραφή πολυετούς αποκλειστικής συνεργασίας με την γνωστή για την ποιότητα των φωτογραφικών της φακών Carl Zeiss. Νωρίτερα είχε ανακοινώσει ότι το πρώτο smartphone της με φακούς που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για την εταιρεία, το Nokia PureView 808 θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Η Nokia ανακοίνωσε την υπογραφή πολυετούς αποκλειστικής συνεργασίας με την γνωστή για την ποιότητα των φωτογραφικών της φακών Carl Zeiss. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για να κατασκευάσουν cameraphone υψηλών προδιαγραφών.

Νωρίτερα, η Nokia ανακοίνωσε ότι το πρώτο smartphone της με φακούς που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για την εταιρεία, το Nokia PureView 808 θα κυκλοφορήσει τον Μάιο.

Το Nokia PureView 808 έχει ήδη διακριθεί για τις φωτογραφικές του ικανότητες, εντούτοις πρόκειται για ένα «έξυπνα» τηλέφωνο που φέρει το λειτουργικό σύστημα Symbian, το οποίο αν και θα συνεχίσει να το υποστηρίζει, θα εκλείψει μετά την συνεργασία της Nokia με την Microsoft. Πάντως, η Nokia δηλώνει ότι οι φακοί της Carl Zeiss και η δική της τεχνολογία ImageView που τους συνοδεύει θα εξοπλίσουν και τα Nokia με Windows.

Διαβάστε σχετικά στο tech.in.gr

  • Nokia PureView 808 | Τον Μάιο κυκλοφορεί το τηλέφωνο για φωτογράφους
    Τον Μάιο θα αρχίσει να διατίθεται σε «επιλεγμένες» αγορές το Nokia PureView 808 ανακοίνωσε ο Φινλανδός κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων, εναποθέτοντας στο φακό τις ελπίδες του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην αγορά των smartphone. Το Nokia PureView 808 φέρει ήδη δύο βραβεία για τις φωτογραφικές του ικανότητες.
  • Nokia PureView 808 «καμερόφωνο» με αισθητήρα 41Mpixel
    Το Nokia PureView 808 δεν είναι κυρίως τηλέφωνο, είναι, κυρίως, κάμερα: έχει οπτικά Carl Zeiss και αισθητήρα με εντυπωσιακό αριθμό pixel: 41Mpixel. H Nokia προτείνει να τα αξιοποιήσουμε για να πάρουμε εξαιρετικά λεπτομερείς φωτογραφίες 5Mpixel και βίντεο Full HD. Επίσης, το Nokia PureView 808 τραβάει στο δευτερόλεπτο, ακόμα και υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού και επιτρέπει το άμεσο μοίρασμα των φωτογραφιών.
  • Τα Nokia με Symbian θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται
    «Η Nokia θα συνεχίσει να επενδύει δικούς της πόρους στην πλατφόρμα Symbian», παρά τη συνεργασία της με την Microsoft στα λειτουργικά συστήματα για smartphone, δήλωσε πρόσφατα ο κος Πάνος Μακρογιάννης, Service Manager Nokia Greece & Cyprus. Τονίζοντας με έμφαση ότι υπάρχουν ακόμα 3,2 δισεκατομμύρια άνθρωποι χωρίς κινητό, η Nokia παρουσίασε τα (σχετικά ακριβά) Nokia E6, Nokia X7 και την Anna, τη νέα έκδοση του Symbian.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024