Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μετά τη γκάφα με το βίντεο, εξηγήσεις και για τις φωτογραφίες δίνει η Nokia

Μετά τη γκάφα με το βίντεο, εξηγήσεις και για τις φωτογραφίες δίνει η Nokia

Μετά την αποκάλυψη ότι η λήψη βίντεο σε διαφήμιση του Lumia 920 δεν είχε γίνει με το νέο smartphone της Nokia, χρειάστηκαν διαβεβαιώσεις και για τις φωτογραφίες. Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν τώρα φωτογραφίες με τις DSLR σε τρίποδα γύρω από την πρωταγωνίστρια της διαφήμισης.

Μετά την αποκάλυψη ότι η λήψη βίντεο σε διαφήμιση του Lumia 920 δεν είχε γίνει με το νέο smartphone της Nokia όπως ήταν φυσικό να εννοηθεί, χρειάστηκαν διαβεβαιώσεις και για την λήψη των φωτογραφιών που προβάλλονται σε αντιπαραβολή με λήψεις από κορυφαίο ανταγωνιστικό smartphone. Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν τώρα φωτογραφίες με τις DSLR σε τρίποδα γύρω από την πρωταγωνίστρια της διαφήμισης.

Η Nokia ανακοίνωσε πρόσφατα το Nokia Lumia 920 και το Nokia Lumia 820, τα πρώτα smartphone της σειράς με Windows Phone 8, περισσότερα για τα οποία μπορείτε να διαβάσετε στο tech.in.gr. Ένα από τα ιδιαίτερα προβεβλημένα χαρακτηριστικά τους είναι η τεχνολογία PureView και οι ιδιότητες της οπτικής σταθεροποίησης εικόνας. Η Nokia τόνισε ότι με το Lumia 920 η σταθερότητα στην λήψη είναι απαράμιλλη και παρουσίασε βίντεο σε αντιπαραβολή με ένα από ανταγωνιστικό smartphone (πιθανότατα Samsung Galaxy S III, όπως διακρίνεται στην παρουσίαση της εταιρείας).

Όταν αποκαλύφτηκε η γκάφα της Nokia, η εταιρεία απολογήθηκε μέσω του conversations.nokia.com, επιμένοντας ωστόσο ότι η σταθερότητα στις λήψεις βίντεο με το Nokia Lumia 920 είναι ασύγκριτη. Για του λόγου το αληθές, δημοσιεύει εκ νέου βίντεο, η λήψη του οποίου αυτή τη φορά, είχε γίνει με το smartphone της και όχι επαγγελματικό εξοπλισμό.

Λίγο αργότερα, η συζήτηση άναψε και πάλι με την Nokia να βρίσκεται αντιμέτωπη με μια νέα αποκάλυψη. Χρήστης που υπογράφει ως Joha, δημοσιεύει φωτογραφίες ως απάντηση στην σχετική απολογία της Nokia από την επαγγελματική εγκατάσταση που στήθηκε στην Φινλανδία για τα γυρίσματα της διαφήμισης του Nokia Lumia 920 (μια κοπέλα σε ποδήλατο, σε καρουζέλ και σε νυχτερινές λήψεις). H αμφισβήτηση της αυθεντικότητας των φωτογραφιών που έδειξε η Nokia ως λήψεις από το Lumia 920 έπληξε και πάλι την αξιοπιστία της εταιρείας.

Πάντως, η Nokia δημοσιεύει στο Nokia.com δείγματα νυχτερινών λήψεων από ένα πρότυπο του Nokia Lumia 920 (Shot with Nokia Lumia 920 prototype) καθώς και τις ίδιες εικόνες «με το κορυφαίο ανταγωνιστικό smartphone» (υποθέτουμε το Apple iPhone 4S). Επιμένει ότι η λήψη τους έγινε χωρίς τρίποδο ή πρόσθετο φωτισμό.

Δείτε τις λήψεις που συγκρίνει η Nokia:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024