Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βραβείο στο hol cloud για την υπηρεσία μίσθωσης πόρων ΙΤ

Βραβείο στο hol cloud για την υπηρεσία μίσθωσης πόρων ΙΤ

Το Βραβείο Cloud στο 14ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών InfoCom World απονεμήθηκε στην hellas online για την υπηρεσία hol cloud. H υπηρεσία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πληρώνουν μόνο για ό,τι χρησιμοποιούν, μισθώνοντας πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος για να εξυπηρετούν τις ΙΤ ανάγκες τους.

Το Βραβείο Cloud στο 14ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών InfoCom World απονεμήθηκε στην hellas online για την υπηρεσία hol cloud. H υπηρεσία επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πληρώνουν μόνο για ό,τι χρησιμοποιούν, μισθώνοντας πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος για να εξυπηρετούν τις ΙΤ ανάγκες τους. Ταυτόχρονα, οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν τη συνολική τους κάλυψη, τόσο για τις υπηρεσίες πληροφορικής όσο και για τα τηλεπικοινωνιακά τους κυκλώματα πρόσβασης, από έναν και μόνον πάροχο με μία ενιαία σύμβαση υποστήριξης (end-to-end SLΑ) η οποία τους διασφαλίζει τη μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο ο Διευθύνων Σύμβουλος της hellas online, κύριος Αντώνης Κεραστάρης, τόνισε ότι «Το hol cloud είναι η απάντηση στη σύγχρονη ανάγκη των εταιρικών πελατών για μια πιο αποτελεσματική επιχείρηση. Βασίζεται στη σύζευξη Τηλεπικοινωνιών & Πληροφορικής και παρέχεται από μια ελληνική εταιρεία για πρώτη φορά ολοκληρωμένα στη χώρα μας. Η hellas online στηρίζει την Ελληνική επιχειρηματικότητα, επενδύοντας -παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον- συνεχώς σε υποδομές που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν απρόσκοπτα, με ευελιξία και με οικονομικό όφελος».

Διαβάστε περισσότερα για το hol cloud στο tech.in.gr:

  • Πληρώστε μόνο για ό,τι χρησιμοποιείτε, προτείνει η hol στις επιχειρήσεις
    «Με τις υπηρεσίες hol cloud οι επιχειρήσεις έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιλέγουν για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους πόρους υποδομής και υπολογιστικής ισχύος, πληρώνοντας μόνο για τις υπηρεσίες που πραγματικά χρειάζονται, με απόλυτη ασφάλεια των δεδομένων τους και με εύκολη διαχείριση μέσω μιας ενιαίας διαχειριστικής πλατφόρμας», είπαν οι άνθρωποι της hellas online σε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής στις 11 Ιουλίου 2012.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ξανά και ξανά: Η Marca «έντυσε» πάλι τον Μεντιλίμπαρ δαφνοστεφανωμένο έφηβο (pic)

Όπως με τη Φενέρ. Έτσι και με τη Βίλα. Η Marca επέλεξε τον ίδιο τρόπο για να συγχαρεί Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024