Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Microsoft Office σε Android, iPad και iPhone το 2013

Microsoft Office σε Android, iPad και iPhone το 2013

Στις αρχές του 2013 οι χρήστες smartphone και tablet με iOS και Android θα μπορούν να διαβάζουν doc, xls, ppt εάν αποφασίσουν να ανοίξουν λογαριασμούς με την Microsoft. Για την δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων του δημοφιλέστατου MS Office θα πρέπει να καταβάλλουν συνδρομή για το  Office 365 στο σύννεφο.

Στις αρχές του 2013 οι χρήστες smartphone και tablet με iOS και Android θα μπορούν να διαβάζουν doc, xls, ppt εάν αποφασίσουν να ανοίξουν λογαριασμούς με την Microsoft. To Mobile Office 2013 θα διατεθεί σε μορφή δωρεάν app, για την λειτουργία τους όμως θα απαιτείται λογαριασμός Microsoft, όπως συμβαίνει με υπηρεσίες όπως το SkyDrive ή το OneNote. Υποθέτουμε ότι η απαίτηση σχετίζεται με την φιλοξενία των αρχείων στο σύννεφο της Microsoft.

Για την δυνατότητα επεξεργασίας εγγράφων του δημοφιλέστατου πακέτου «εφαρμογών γραφείου», οι χρήστες θα πρέπει να καταβάλλουν συνδρομή για το Office 365 στο σύννεφο, ή οι επιχειρήσεις που διατηρούν λογαριασμό στο Office 365 να παραχωρούν δικαιώματα στους υπαλλήλους τους για χρήση όταν βρίσκονται σε κίνηση.

Η πληροφορία για το Mobile Office 2013 σε Android και iOS (δηλαδή iPad και iPhone) επιβεβαιώθηκε από το ειδησεογραφικό site The Verge μετά από σχετική αναφορά της θυγατρικής της Microsoft στην Τσεχία, παρά το γεγονός ότι είχε διαψευτεί πολλές φορές στο παρελθόν από διαφορετικά χείλη.

Προς το παρόν, η Microsoft έχει επιτρέψει την προεπισκόπηση στο MS Office 2013:

  • H Microsoft παρουσίασε το Μοντέρνο Office
    Mια προέκδοση του νέου Office παρουσίασε ο επικεφαλής της Microsoft στις 16 Ιουλίου 2012. To Microsoft Office Customer Preview, με το Word, το PowerPoint, το Excel, το OneNote και το Outlook είναι διαθέσιμο για κατέβασμα. Η πρόσβαση στο νέο Office θα παρέχεται υπό μορφή συνδρομητικής διαδικτυακής υπηρεσίας, θα ανταποκρίνεται σε εντολές με το άγγιγμα, και θα είναι κοινωνικό.
  • Η πρώτη αναβάθμιση του Office στο Σύννεφο και του SkyDrive
    H Microsoft προσθέτει δεκάδες νέες λειτουργίες στο Office 365, την συνδρομητική υπηρεσία που παρέχει πρόσβαση στη σουίτα της στο λεγόμενο «σύννεφο» καθώς και στο SkyDrive. Στην πρώτη μεγάλη αναβάθμιση, προστίθεται η υποστήριξη των κινητών με Windows, αλλά και του Lync για Mac. Στο Skydrive, o χρήστης μπορεί πλέον να μοιραστεί αρχεία με διαφορετικά δικαιώματα ανά χρήστη, να ανεβάσει αρχεία με drag & drop και να τα ενσωματώσει σε μπλογκ και σελίδες στο Facebook.
  • Σχολικές αίθουσες στο σύννεφο με το Office 365 για την εκπαίδευση
    Η Microsoft Corp. ξεκίνησε στις 27 Ιουνίου τη διάθεση του Microsoft Office 365 για την εκπαίδευση, με το οποίο παρέχει δωρεάν σε σχολεία, πανεπιστήμια και εκπαιδευτικούς οργανισμούς τα κορυφαία της εργαλεία παραγωγικότητας, επικοινωνίας και συνεργασίας. Επιπλέον, προσφέρει δύο προγράμματα με χρέωση από 2,37 ευρώ ανά σπουδαστή και 4,25 ευρώ ανά διδάσκοντα με επιπλέον δυνατότητες.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024