Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Άχρηστοι οι τίτλοι του PS3 και του Xbox 360 στους διαδόχους τους;

Άχρηστοι οι τίτλοι του PS3 και του Xbox 360 στους διαδόχους τους;

Από τα χείλη του οικονομικού διευθυντή της Electronic Arts προέρχεται μια «αξιομνημόνευτη» πληροφορία για την επόμενη γενιά παιχνιδομηχανών: Οι κονσόλες τέταρτης γενιάς το πιθανότερο δεν θα διατηρούν την συμβατότητα προς τα πίσω, δηλαδή δεν θα μπορούν να εκτελέσουν παιχνίδια φτιαγμένα για τους προγόνους τους.

Από τα χείλη του οικονομικού διευθυντή της Electronic Arts προέρχεται μια «αξιομνημόνευτη» πληροφορία για την επόμενη γενιά παιχνιδομηχανών από την Sony και την Microsoft: Οι κονσόλες τέταρτης γενιάς, το πιθανότερο, δεν θα διατηρούν την συμβατότητα προς τα πίσω, δηλαδή δεν θα μπορούν να εκτελέσουν παιχνίδια που αναπτύχθηκαν για τους προγόνους τους.

Αυτό αποκάλυψε ο Blake Jorgensen, οικονομικός διευθυντής στην Electronic Arts, δημιουργό των FIFA, Madden, NHL και άλλων δημοφιλών τίτλων στις παιχνιδομηχανές της Sony και της Microsoft, στο πλαίσιο του συνεδρίου Goldman Sachs Technology and Internet Conference στο Σαν Φρανσίσκο.

Πρόσθεσε δε, πως αυτό σημαίνει πως όταν ο παίκτης θελήσει να παίξει ένα ομαδικό παιχνίδι δεν θα μπορεί να συμμετέχει με κονσόλα προηγούμενης γενιάς -όλοι οι παίκτες θα πρέπει να ανήκουν στην ίδια. Αυτό είναι καλό για εμάς, σχολίασε ο οικονομικός διευθυντής, καθώς μας βοηθάει να συνεχίζουμε να πουλάμε τίτλους τρίτης γενιάς και να στη συνέχεια τέταρτης, όταν ξεκινήσει αυτός ο νέος κύκλος. Εάν η σεζόν ξεκινήσει με τους περισσότερους φίλους και συμπαίκτες σας με κονσόλα τρίτης γενιάς, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βιαστείτε να αγοράσετε κονσόλα τέταρτης γενιάς. Όταν γίνει η αρχή, τότε και οι άλλοι θα ακολουθήσουν, συμπλήρωσε.

Εάν η πληροφορία αυτή επιβεβαιωθεί, θα αποτελέσει ένα ακόμα πλήγμα για τους φίλους των βιντεοπαιχνιδιών, αφού ακούγεται επίσης ότι οι νέες κονσόλες δεν θα παίζουν και «μεταχειρισμένους» τίτλους σε φυσικά μέσα, αφού θα πωλούνται με μοναδικό κωδικό ενεργοποίησης. Ωστόσο, καμία πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πλευρά. Η Sony αναμένεται να κάνει μια ανακοίνωση σχετικά με το Playstation στις 20 Φεβρουαρίου, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές ότι πρόκειται για το πολυαναμενόμενο Playstation 4. Τέλος, υπάρχουν ενδείξεις ότι η Microsoft ετοιμάζει το Xbox 720 για το μεγάλο του ντεμπούτο στην Electronic Entertainment Expo τον Ιούνιο.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024