Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι μεταχειρισμένα παιχνίδια στο Xbox 720», επαναλαμβάνουν οι φήμες

«Όχι μεταχειρισμένα παιχνίδια στο Xbox 720», επαναλαμβάνουν οι φήμες

Η φήμη ότι το επόμενο Xbox δεν θα δέχεται μεταχειρισμένα παιχνίδια επαναλαμβάνεται, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε και δημοσίευσε το περιοδικό gaming Edge στον δικτυακό του τόπο. Τα παιχνίδια θα διατίθενται μέσω Διαδικτύου, αλλά και σε δίσκους Blu-ray 50GB με κωδικούς ενεργοποίησης, που θα τους καθιστούν άχρηστους σε περισσότερους από έναν χρήστες.

Η φήμη ότι το επόμενο Xbox δεν θα δέχεται μεταχειρισμένα παιχνίδια επαναλαμβάνεται, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε και δημοσίευσε το περιοδικό gaming Edge στον δικτυακό του τόπο. Τα παιχνίδια θα διατίθενται μέσω Διαδικτύου και η κονσόλα «θα απαιτείται να παραμένει πάντα online». Παιχνίδια θα πωλούνται και σε φυσικό μέσο, και συγκεκριμένα σε δίσκους Blu-ray 50GB (άλλη μια στροφή για το Xbox) με κωδικούς ενεργοποίησης, που θα καθιστούν τα παιχνίδια άχρηστα σε άλλους, πλην του κατόχου του δίσκου που θα τα ενεργοποιήσει πρώτος.

Το περιοδικό επιβεβαίωσε επίσης κάποια από τα χαρακτηριστικά που αποδίδονται στο γνωστό ως Xbox 720, με οκταπύρηνο επεξεργαστή 64μπιτης αρχιτεκτονικής, με χρόνο κύκλου ρολογιού 1,6GHz γραφικά D3D11.x 800MHz και μνήμη DDR3 8GB, καθώς και ανανεωμένο σύστημα Kinect.

Η Microsoft, κατά την συνήθη πρακτική της, δεν σχολίασε την φημολογία. Πάντως, ανάλογη στάση ακούγεται ότι θα τηρήσει και η Sony στο Playstation 4, με αφορμή ευρεσιτεχνία που υπέβαλλε προς κατοχύρωση στο αρμόδιο γραφείο στις ΗΠΑ.

Άγνωστο παραμένει πότε θα κάνουν το ντεμπούτο τους αμφότερες οι ανταγωνιστικές κονσόλες. Ωστόσο, στις 20 Φεβρουαρίου 2013 η Sony διοργανώνει συνέντευξη Τύπου για το μέλλον του Playstation όπου αναμένεται να γίνει σχετική ανακοίνωση. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο επικεφαλής προγραμματισμού στο Xbox Live ξεκίνησε από τις 2 Ιανουαρίου την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την Ε3.

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Playstation 4 στη Νέα Υόρκη Πρόσκληση προς επενδυτές και τους δημοσιογράφους άρχισε να στέλνει η Sony στις Ηνωμένες Πολιτείες, με θέμα το μέλλον του Playstation. H εκδήλωση θα γίνει στην Νέα Υόρκη και έχει προγραμματιστεί στις 20 Φεβρουαρίου 2013. Η εταιρεία δεν επιβεβαιώνει τις φήμες περί ανακοίνωσης του διαδόχου του Playstation 3, PS4, ωστόσο οι θιασώτες της παιχνιδομηχανής της το θεωρούν σχεδόν βέβαιο.

Το φθινόπωρο (φθηνότερο) Playstation 4 και Xbox 720 Αναλυτής της αγοράς βιντεοπαιχνιδιών σε σημείωμά του προς τους επενδυτές καταλήγει στην εκτίμηση πως οι διάδοχοι των παιχνιδομηχανών της Sony και της Microsoft θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο του 2013 αντίστοιχα, με τις τιμές τους να κυμαίνονται από 350 έως 400 δολάρια στις ΗΠΑ.

Αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο του διαδόχου του Xbox 360; Ακόμα και τα χιλιοστά του δευτερολέπτου μετρά ως την E3 του 2013 ο επικεφαλής προγραμματισμού στο Xbox Live της Microsoft. O Λάρι «Major Nelson» Hryb έθεσε σε λειτουργία τον μετρητή στο μπλογκ του, εντείνοντας τις φήμες ότι πριν κλείσει η χρονιά, η Microsoft θα έχει ανακοινώσει τον διάδοχο του επτάχρονου πλέον Xbox 360.

26/1/2012: Xbox 720: Εξαπλάσιες επιδόσεις από το Xbox 360;Η φημολογία για την ημερομηνία διάθεσης και τα χαρακτηριστικά του διαδόχου του Xbox 360 έχει ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, ενόψει της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης της βιομηχανίας των βιντεοπαιχνιδιών τον Ιούνιο του 2012. Οι φήμες για το λεγόμενο Xbox 720 αφορούν στα γραφικά και στην ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά και στα «μεταχειρισμένα» παιχνίδια. Ας δούμε τι λέγεται…

Το PS4 δεν θα παίζει «μεταχειρισμένα» παιχνίδια;Η Sony υπέβαλλε προς κατοχύρωση στην Αμερικανική Υπηρεσία Πατεντών τεχνολογία που αφορά στην προστασία περιεχομένου που διατίθεται σε οπτικούς δίσκους, ώστε να αποτρέπεται η εκτέλεση «μεταχειρισμένων» δίσκων παιχνιδιών στα συστήματά της.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024