Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Handycam, ανθεκτική και αδιάβροχη στα 10μ, λανσάρει τον Ιούνιο η Sony

Handycam, ανθεκτική και αδιάβροχη στα 10μ, λανσάρει τον Ιούνιο η Sony

Μια βιντεοκάμερα τσέπης, αδιάβροχη σε βάθος έως και 10 μέτρα επί μία ώρα, και ανθεκτική στην σκόνη, την βρομιά, την παγωνιά (-10*C) και στις πτώσεις πρόκειται να διαθέσει η Sony και στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο του 2013. Η Sony Handycam HDR-GW66VE είναι μια κάμερα που μπορείτε να πάρετε στην παραλία άφοβα.

Μια βιντεοκάμερα τσέπης, αδιάβροχη σε βάθος έως και 10 μέτρα επί μία ώρα, και ανθεκτική στην σκόνη, την βρομιά, την παγωνιά (-10*C) και στις πτώσεις -από ύψος 1,5 μέτρου σε MDF πάχους 5 εκατοστών- πρόκειται να διαθέσει η Sony και στην ελληνική αγορά τον Ιούνιο του 2013. Η Sony Handycam HDR-GW66VE είναι μια κάμερα που μπορείτε να πάρετε στην παραλία άφοβα. Είχει προηγηθεί τον Μάιο του 2012, η Handycam GW55VE που αντέχει σε καταδύσεις στα πέντε μέτρα, σε αναβάσεις με σκόνη και σε πτώσεις από το 1,5 μέτρο.

Οι βασικές τεχνικές προδιαγραφές της Sony Handycam HDR-GW66VE

  • Φορμά εγγραφής βίντεο: Φορμά AVCHD έκδ. 2.0 συμβατό με: MPEG4-AVC/H.264, MPEG2-PS:MPEG-2 (Βίντεο), MP4: MPEG-4 AVC/H.264
  • Ανάλυση βίντεο HD:1920×1080/50p(PS), 50i(FX,FH), 1440×1080/50i (HQ,LP), STD:720×576/50i, MP4: 1280×720 25p
  • Αισθητήρας Exmor R CMOS με οπίσθιο φωτισμό 1/3.91 type (4,6 χλστ.)
  • Μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας: 20,4 megapixel 16:9 (6016 x 3384)
  • Φακός: Sony G Lens
  • f = 29,8 – 298,0 χλστ (16:9, 35mm ισοδύναμο)/F1.8 – F3.4
  • Ζουμ: 10x (οπτικό ζουμ), 17x (επέκταση ζουμ), 120x (ψηφιακό ζουμ)
  • Σύστημα σταθεροποίησης εικόνας Optical SteadyShot με Active mode (Ευρυγώνια λήψη προς Τηλεφακό)
  • Οθόνη Clear Photo LCD (460.000 dots) 7,5 εκ. (3.0 type)
  • Χρόνος συνεχούς εγγραφής: 120 λεπτά (εγγραφή HD με πλήρως φορτισμένη την παρεχόμενη μπαταρία)
  • Συμβατότητα κάρτας μνήμης: Memory Stick Micro (Mark 2) και κάρτα μνήμης Micro SD/SDHC/SDXC (κατηγορίας 4 ή υψηλότερη)
  • Διαστάσεις ΥxΒxΠ: Περίπου 108,5 × 32,5 × 70 χλστ. (με την παρεχόμενη μπαταρία)
  • Βάρος: Περίπου 188 γρ. (χωρίς την μπαταρία)

Σύμφωνα με την Sony, η φορητή αυτή βιντεοκάμερα μπορεί να υποστηρίξει την λήψη ομαλών και σταθερών βίντεο Full HD 50p, αφού τις καθιστά όπως ισχυρίζεται, «παιχνιδάκι». Επίσης, χάρη στον υψηλής ποιότητας φακό G Lens και τον αισθητήρα Exmor R CMOS, θα μπορείτε να συλλάβετε εντυπωσιακά βίντεο Full HD και φωτογραφίες με πολλές λεπτομέρειες, ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους, σε συννεφιασμένες μέρες ή στο σούρουπο.

Ακόμα και όταν κάνετε ζουμ, οι λήψεις φαίνονται πιο καθαρές και χωρίς θολούρα, χάρη στη λειτουργία SteadyShot Active, που διορθώνει τα αποτελέσματα των τρεμάμενων χεριών. Θα δείτε τη διαφορά, απολαμβάνοντας πιο ομαλά και πιο επαγγελματικά αποτελέσματα, που δεν θα σας πονοκεφαλιάζουν.

Βγάλτε όμορφες αυτοπροσωπογραφίες, εύκολα και χωρίς κόπο. Χάρη σε ένα επιπλέον κουμπί εγγραφής, που είναι έξυπνα τοποθετημένο στο μπροστά μέρος της βιντεοκάμερας, μπορείτε να γυρίζετε ταινίες και να βγάζετε φωτογραφίες με τον εαυτό σας, κρατώντας τη βιντεοκάμερα Handycam σε απόσταση μισού μέτρου.

Εάν έχετε σοβαρές κινηματογραφικές φιλοδοξίες, η βιντεοκάμερα Handycam HDR-GW66VE είναι ιδανική για εσάς, επειδή καταγράφει βίντεο σε υψηλής ποιότητας φορμά AVCHD, που μπορείτε να απολαμβάνετε στην Full HD τηλεόρασή σας ή να τα κάψετε σε Blu-ray Disc™. Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να μοιραστείτε τις αναμνήσεις από τις διακοπές σας, επιλέξτε την εγγραφή σε MP4, που είναι φιλικό στο web, και διευκολύνει τα upload στα αγαπημένα σας κοινωνικά δίκτυα. Είναι εύκολο να διαχειριστείτε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τα βίντεο κλιπ και τις φωτογραφίες που τραβήξατε με τη Handycam με το δωρεάν λογισμικό PlayMemories Home, για τον υπολογιστή σας, από την τοποθεσία Sony.net/pm.

Θα έχετε ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, εάν προβάλετε τις ταινίες και τις φωτογραφίες σας, όταν γυρίσετε στο σπίτι σε συμβατή τηλεόραση BRAVIA. Χάρη στην τεχνολογία Triluminos Colour, που υποστηρίζει, απολαμβάνετε μία ζωντανή παλέτα εξαιρετικά φυσικών χρωμάτων, από τον φωτεινό καλοκαιρινό ουρανό, μέχρι το πυκνό γρασίδι και τα τροπικά ψάρια με τα έντονα χρώματα.

Διατίθεται μία σειρά από αξεσουάρ για τη Handycam σας, όπως η ημί-σκληρη θήκη μεταφοράς LCM-GWA. Ακόμα και αν μόλις βγήκατε από την πισίνα με τη βιντεοκάμερά σας, η στεγανή αυτή η θήκη προστατεύει τα υπόλοιπα πράγματα, που βρίσκονται στην τσάντα σας, από το νερό.

Διαβάστε ακόμα στο tech.in.gr για τις κάμερες δράσης:

αλλά και τα ενδιαφέροντα νέα για τις αυτοματοποιημένες επιλογές και επεμβάσεις των εργαλείων της Google στις φωτογραφίες που θα ανεβαίνουν στο εξής στο Google+:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024