Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το φθινόπωρο τα νέα προϊόντα, δηλώνει ο επικεφαλής της Apple

Το φθινόπωρο τα νέα προϊόντα, δηλώνει ο επικεφαλής της Apple

Το φθινόπωρο αναμένεται να κάνει η Apple τα αποκαλυπτήρια νέων προϊόντων «για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι», σχολίασε ο Τιμ Κουκ, επικεφαλής της εταιρείας με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του δεύτερου ημερολογιακού τριμήνου του 2013. «Θα τα ανακοινώσουμε όταν είμαστε έτοιμοι», είπε ο Κουκ στο κοινό που διψούσε να ακούσει.

Το φθινόπωρο αναμένεται να κάνει η Apple τα αποκαλυπτήρια νέων προϊόντων «για τα οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι», σχολίασε ο Τιμ Κουκ, επικεφαλής της εταιρείας με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του δεύτερου ημερολογιακού τριμήνου του 2013. Ο Τιμ Κουκ δήλωσε ενθουσιασμένος για την επικείμενη διάθεση του iOS 7 και το OS X Mavericks. Νέα προϊόντα θα ανακοινωθούν το φθινόπωρο και το 2014, πρόσθεσε.

«Θα τα ανακοινώσουμε όταν είμαστε έτοιμοι», είπε ο Κουκ στο κοινό που διψούσε να ακούσει κάτι για το επόμενο iPhone, την οικονομική εκδοχή του ή το περίφημο iWatch που φημολογούνται επί μήνες, μετά την τελευταία μεγάλη ανακοίνωση προϊόντων της Apple το τελευταίο τρίμηνο του 2012.

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Apple πάντως δείχνουν ότι η εταιρεία επιβάλλεται να ταράξει και πάλι τα νερά, αφού θεωρείται μεν καινοτόμος, ο ανταγωνισμός όμως από το στρατόπεδο του Android με κύριο εκπρόσωπο την Samsung, ροκανίζει το θρόνο της.

Η Apple ανακοίνωσε μειωμένα κέρδη κατά 22% και μειωμένο μικτό περιθώριο κέρδους για το τρίτο οικονομικό της τρίμηνο για το 2013, ενώ στις εκτιμήσεις της αναφέρεται περαιτέρω μείωση του περιθωρίου κέρδους. Ο αριθμός των iPad που πουλήθηκαν το τρίμηνο που έληξε τον Ιούνιο ήταν σημαντικά μικρότερος από πέρσι (14,6 εκατ. έναντι 17 εκατ. iPad το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012). Μειωμένες ήταν και οι πωλήσεις υπολογιστών Mac (3,8 εκατομμύρια αντί 4 εκατομμυρίων Mac το αντίστοιχο τρίμηνο του περασμένου έτους).

Πάντως, η Apple επένδυσε το περασμένο τρίμηνο σημαντικά περισσότερα σε έρευνα και ανάπτυξη (R&D), αυξημένα κατά 302 εκατομμύρια δολάρια σε σχέση με την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου 2012 (1.178 εκατομμύρια δολάρια).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024