Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στις 13 Δεκεμβρίου 2013 το PS4 στην ελληνική αγορά

Στις 13 Δεκεμβρίου 2013 το PS4 στην ελληνική αγορά

Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το PlayStation4 (σειρά CUH-1000A) θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου 2013. H εταιρεία ανακοίνωσε επίσης πως πριν το τέλος της χρονιάς θα κυκλοφορήσουν 33 παιχνίδια -στα οποία περιλαμβάνονται συνέχειες δημοφιλών τίτλων και νέοι τίτλοι.

Η Sony Computer Entertainment Europe ανακοίνωσε ότι το PlayStation4 (σειρά CUH-1000A) θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου 2013. Έχει ήδη γίνει γνωστό ότι η τιμή του PS4 στην Ευρώπη θα είναι 399 ευρώ. Παράλληλα, είναι επίσης γνωστό πως ο ιαπωνικός κολοσσός θα μειώσει την τιμή του Playstation 3 12GB και του φορητού Playstation Vita (σε όλα τα μοντέλα και στις κάρτες μνήμης) στα 199 ευρώ στην Ευρώπη.

Στην ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει: «Το PS4 είναι το σύστημα ψυχαγωγίας επόμενης γενιάς, το οποίο θα επαναπροσδιορίσει τις έννοιες του πλούσιου και βιωματικού gameplay με πανίσχυρα γραφικά και υψηλές ταχύτητες, ενσωματωμένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και πρωτοποριακές λειτουργίες «δεύτερης οθόνης», αξιοποιώντας συσκευές όπως το PlayStation®Vita (PS Vita). Η SCE θα συνεχίσει να προσφέρει πρωτοποριακές εμπειρίες gaming και ψυχαγωγίας στους χρήστες, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τις διαθέσιμες υπηρεσίες του PS4™, όπως το PSNSM και το PlayStation®Plus, μια συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει στα μέλη της αποκλειστικό περιεχόμενο και λειτουργίες, ενώ παράλληλα θα βελτιώνει το ίδιο το PS4™ μέσω μελλοντικών αναβαθμίσεων του λογισμικού του.»

Επίσης, η Sony συμπληρώνει πως από την επίσημη πρώτη εμφάνιση του PS4 και έως την 31η Δεκεμβρίου του 2013 θα κυκλοφορήσουν σε Blu-ray Disc 15 τίτλοι των SCE Worldwide Studios (SCE WWS) και πολυάριθμα παιχνίδια συνεργαζόμενων εταιρειών ανάπτυξης και παραγωγής από ολόκληρο τον πλανήτη. Σε συνδυασμό με τους τίτλους που θα είναι διαθέσιμοι για ψηφιακό download, συνολικά 33 παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν πριν τα τέλη της χρονιάς.

Τέλος, η Sony κάνει λόγο για «μία εκπληκτική συλλογή τίτλων» που βρίσκεται ήδη σε στάδιο ανάπτυξης, αναφέροντας πως από τον Ιούνιο του 2013, οι συνεργαζόμενες εταιρείες ανάπτυξης έχουν αυξηθεί από περίπου 500 σε 620.

Κατά τα αποκαλυπτήρια του Playstation 4 είχε γίνει γνωστό ότι το PS4 θα κυκλοφορήσει στις 29 Νοεμβρίου στην Ευρώπη, αφού προηγηθεί η κυκλοφορία του στις ΗΠΑ στις 15 Νοεμβρίου. Την ίδια περίοδο θα κυκλοφορεί και το Xbox One.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024