Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Square Trade: Δείτε πόσο εύκολα έσπασαν 10 tablet

Square Trade: Δείτε πόσο εύκολα έσπασαν 10 tablet

H SquareTrade, η αμερικανική εταιρεία που άρχισε να παρέχει συμβόλαια ασφάλισης smartphone και tablet και στην Ελλάδα, έχει καταρτίσει μια λίστα με τα δέκα πιο ανθεκτικά και πιο ευπαθή tablet που κυκλοφορούν στην αγορά, την εορταστική περίοδο του 2014. Τα πιο ακριβά tablet δεν είναι και τα πιο ανθεκτικά, διαπιστώνει κανείς από τα αποτελέσματα των δοκιμών της Square Trade.

H SquareTrade, η αμερικανική εταιρεία που άρχισε να παρέχει συμβόλαια ασφάλισης smartphone και tablet και στην Ελλάδα, έχει καταρτίσει μια λίστα με τα δέκα πιο ανθεκτικά και πιο ευπαθή tablet που κυκλοφορούν στην αγορά των ΗΠΑ, την εορταστική περίοδο του 2014. Πολλά από τα tablet αυτά κυκλοφορούν και στην ελληνική αγορά, συμπεριλαμβανομένου του Asus Memo Pad 7, που διακρίθηκε για την αντοχή του. Tα πιο ακριβά tablet δεν είναι και τα πιο ανθεκτικά, διαπιστώνει κανείς από τα αποτελέσματα των δοκιμών της Square Trade.

Οι «συντελεστές αντοχής» που εξετάζει η εταιρεία αφορούν το μπροστινό και το πίσω πάνελ, το μέγεθος της συσκευής, το βάρος, την αντοχή του στο νερό, την δοκιμή ολισθηρότητας και την δοκιμή πτώσης. Ενδιαφέρον είναι ότι το Asus Memo Pad 7 βρίσκεται δεύτερο στην λίστα, ενώ κοστίζει περίπου 130 ευρώ στην ελληνική αγορά.


Όσο μεγαλύτερη η βαθμολογία μιας συσκευής, τόσο υψηλότερο το ρίσκο, σύμφωνα με την μεθοδολογία της Square Trade.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024