Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Google Smartphone στις 4 Οκτωβρίου;

Google Smartphone στις 4 Οκτωβρίου;

Με ένα βίντεο που παραπέμπει φανερά σε smartphone, η Google αφήνει να εννοηθεί ότι η ανοικτή πρόσκληση της 4ης Οκτωβρίου αφορά στην ανακοίνωση του δικού της smartphone, όπως φημολογείται από καιρό.

Με ένα βίντεο που παραπέμπει φανερά σε smartphone, η Google αφήνει να εννοηθεί ότι η ανοικτή πρόσκληση της 4ης Οκτωβρίου αφορά στην ανακοίνωση του δικού της smartphone, όπως φημολογείται από καιρό.

Στο βίντεο, το πεδίο αναζήτησης της δημοφιλέστερης ιντερντετικής μηχανής μεταμορφώνεται σε περίγραμμα ενός σύγχρονου κινητού τηλεφώνου στο εσωτερικό του οποίου προβάλλονται η μια μετά την άλλη εξαιρετικές φωτογραφίες, με μουσική υπόκρουση το Come and Get your Love των Redbone, δίπλα στο G, το λογότυπο της Google. Νωρίτερα, τον Αύγουστο το Android Police αποκάλυπτε ότι η Google πρόκειται να ανακοινώσει το Pixel και το Pixel XL, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά ή την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

H εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά μέσω Διαδικτύου από το κανάλι της Google στο δικό της YouTube.

H Google φέρεται να επιζητά μεγαλύτερο έλεγχο στο σχεδιασμό, την κατασκευή αλλά και το λογισμικό ενός smartphone με Google Android.



Βέβαιο θεωρείται ότι το «Pixel» δεν θα είναι αρθρωτό, αφού η Google εγκαταλείπει το περίφημο Project Ara, με το οποίο ορισμένα τουλάχιστον μέρη του τηλεφώνου θα μπορούσαν να αναβαθμιστούν. Πάντως, άλλοι κατασκευαστές όπως χαρακτηριστικά η LG με το G5 και η Lenovo με τα Moto Z/Moto Mods -με την προκλητική καμπάνια της «Παρακάμψτε τα 7άρια»-, επιμένουν ότι η δυνατότητα προσθήκης έξτρα μπαταρίας, κάμερας και ηχείων που προσαρτώντα στο smartphone συνιστούν το επόμενο βήμα στην βιομηχανία.

Η εκδήλωση της 4ης Οκτωβρίου πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι αφορά σε συσκευές και λέγεται ότι εκτός από τα Google smartphone, θα ανακοινωθούν περισσότερα για το Google Home, μια συσκευή που λειτουργεί ως ψηφιακή βοηθός στο σπίτι αναλαμβάνοντας να εκτελέσει φωνητικές εντολές του χρήστη. Με το Google Home, η Google θα επιχειρήσει να ανταγωνιστεί το Amazon Echo, για το οποίο ο Σαντάρ Πιτσάι της Google δεν δίστασε να δώσει συγχαρητήρια στην εταιρεία του Τζεφ Μπέζος.

tech.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024