Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Logitech Ultrathin Keyboard Cover για το νέο iPad και το iPad 2

Logitech Ultrathin Keyboard Cover για το νέο iPad και το iPad 2

Τον Μάιο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το νέο πληκτρολόγιο της Logitech για το νέο iPad και το iPad 2. To Logitech Ultrathin Keyboard Cover ...μαγνητίζει το iPad για να το προστατεύσει, λειτουργεί ως ασύρματο πληκτρολόγιο με αυτονομία έως έξι μήνες και μπορεί να κρατήσει το iPad όρθιο για την προβολή φωτογραφιών ή ταινιών.

Τον Μάιο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το νέο πληκτρολόγιο της Logitech για το νέο iPad και το iPad 2. To Logitech Ultrathin Keyboard Cover …μαγνητίζει το iPad για να το προστατεύσει, λειτουργεί ως ασύρματο πληκτρολόγιο με αυτονομία έως έξι μήνες και μπορεί να κρατήσει το iPad όρθιο για την προβολή φωτογραφιών ή ταινιών.

Σύμφωνα με τον Alexis Richard, διευθυντή προϊοντικού μάρκετινγκ της Logitech «… η τρίτη γενιά του iPad και οι εφαρμογές του έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στον καθένα περισσότερη δημιουργικότητα και έλεγχο, είτε γράφουν ένα διήγημα, συνθέτουν μουσική, ή επεξεργάζονται τις φωτογραφίες και τα βίντεό τους. Δίπλα σε αυτή την έξαρση δημιουργικότητας στέκεται η Logitech με ένα νέο περιφερειακό, θήκη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο, ειδικά για το iPad. Κομψή, έξυπνη και με ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, είναι ο πιο πρόσφορος τρόπος για να απολαύσει κανείς το iPad του, βελτιώνοντας την παραγωγικότητά του αλλά και εξασφαλίζοντας την προστασία της αγαπημένης του συσκευής».

Το Logitech Ultrathin Keyboard Cover προστατεύει την οθόνη του iPad με ένα λεπτό αλουμινένιο κάλυμμα, στο οποίο προσαρτάται με μαγνήτες. Διαθέτει ενσωματωμένο πληκτρολόγιο Bluetooth (αν και δεν αναφέρεται εάν πρόκειται για Bluetooth 4.0). Μπορεί να συγκρατεί την ταμπλέτα σε δύο θέσεις ανάλογα τη χρήση (πληκτρολόγηση ή προβολή ταινίας).

Σύμφωνα με την ελβετική εταιρεία, η μπαταρία παρέχει αυτονομία 6 μήνες (με μέσο όρο χρήσης τις 2 ώρες ανά μέρα). Το «υπέρλεπτο» κάλυμμα ενεργοποιεί αυτόματα το iPad όταν ανοίγει, ή το θέτει σε κατάσταση αναμονής (stand-by) όταν κλείνει.

  • Σχετικά με τα υπάρχοντα περιφερειακά με πληκτρολόγιο για το iPad, συγκεκριμένα για το Logitech Keyboard Case for iPad 2 και το Logitech Tablet Keyboard for iPad, η εταιρία πιστοποιεί ότι είναι πλήρως συμβατά και με το iPad 2 και τη νέα γενιά iPad που μόλις κυκλοφόρησε.

Tο Logitech Ultrathin Keyboard Cover θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από το Μάιο του 2012 με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €99,99.
Δείτε το νέο iPad

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024