Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η LG φέρνει στην Ελλάδα το κομψό Optimus L5 II για δύο κάρτες SIM

Η LG φέρνει στην Ελλάδα το κομψό Optimus L5 II για δύο κάρτες SIM

H LG Electronics ανανεώνει την πρότασή της στα smartphone που δέχονται δύο κάρτες SIM κινητής τηλεφωνίας. Μετά το LG Optimus L5 II χωρίς υποδοχές για δύο κάρτες SIM, έρχεται τo LG Optimus L5 II Dual ως ένα τηλέφωνο με Android JellyBean 4.1.2 με επεξεργαστή 1GHz και οθόνη 4 ιντσών (WVGA), 4GB εσωτερική μνήμη και 512ΜΒ RAM. Έχει μπαταρία 1.700mAh, κάμερα 5Mpixel με φλας από LED.

H LG Electronics ανανεώνει την πρότασή της στα smartphone που δέχονται δύο κάρτες SIM κινητής τηλεφωνίας. Μετά το LG Optimus L5 II χωρίς υποδοχές για δύο κάρτες SIM, έρχεται τo LG Optimus L5 II Dual ως ένα τηλέφωνο με Android JellyBean 4.1.2 με επεξεργαστή 1GHz και οθόνη 4 ιντσών (WVGA), 4GB εσωτερική μνήμη και 512ΜΒ RAM. Έχει μπαταρία 1.700mAh, κάμερα 5Mpixel με φλας από LED (δεν υπάρχει δευτερεύουσα κάμερα μπροστά).

  • Ενημέρωση: Η ενδεικτική τιμή πώλησης του Optimus L5 II είναι 169€ και του Optimus L5 II Dual είναι 199€, μας πληροφορεί η LG Electronics Ελλάς.

Το LG Optimus L5II Dual διαθέτει τις λειτουργίες με τις οποίες η LG διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό, δηλαδή το Quick Button, QuickMemo και το Safety Care.

Στην σειρά L Series II που περιλαμβάνει τρία διαφορετικά τηλέφωνα εκτελούνται οι αποκλειστικές λειτουργίες των LG smartphones, QuickMemo, Quick Button και Safety Care.

  • QuickMemo: Επιτρέπει στους χρήστες να γράψουν, να σχεδιάσουν ή να κάνουν επισημάνσεις με το δάχτυλό τους κατευθείαν στην οθόνη του κινητού και να το μοιράζονται άμεσα με τους άλλους είτε με τη μορφή επισυναπτόμενου είτε, ως URL. Επιπλέον με τη λειτουργία QuickMemo, ο χρήστης μπορεί να σημειώσει έναν αριθμό στην οθόνη και να τον καλέσει απευθείας, όσο ακόμα ο αριθμός βρίσκεται στην επιφάνεια της οθόνης,
  • Το πλήκτρο γρήγορης έναρξης (Quick Button) μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το χρήστη για οποιαδήποτε εφαρμογή, π.χ. κάμερα, Internet, μουσική, ή ακόμα και το QuickMemo.
  • Το Safety Care προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση κλήσεων έκτακτης ανάγκης, Ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και Ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί ο χρήστης να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

H έκδοση Dual του L II 5 διαθέτει πλήκτρο γρήγορης εναλλαγής των καρτών SIM. Η υποστήριξη της χρήσης δύο καρτών SIM στο ίδιο τηλέφωνο καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών που χρησιμοποιούν δύο συνδέσεις (επαγγελματικές και προσωπικές κλήσεις από διαφορετική SIM). Έτσι, αποκτούν την δυνατότητα γρήγορης επιλογής δικτύου κινητής τηλεφωνίας από το ίδιο κινητό τηλέφωνο. Επίσης, τα τηλέφωνα με δύο κάρτες επιτρέπουν σε δύο χρήστες μπορεί να χρησιμοποιούν το ίδιο τηλέφωνο (με την SIM του καθενός με διαφορετικές ρυθμίσεις σε κάθε περίπτωση). Κάποια τηλέφωνα dual SIM δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να δώσουν ξεχωριστό όνομα σε καθεμία από τις δύο κάρτες, να ορίσουν ξεχωριστό λογότυπο που θα εμφανίζεται στην οθόνη, και να ορίσουν διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε SIM, και εργαλεία για την εύκολη αντιγραφή των επαφών από τη μία SIM στην άλλη ή στη μνήμη του τηλεφώνου.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024