Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φθηνότερο Wii U και οικονομικό Nintendo 2DS χωρίς 3D ανακοίνωσε η Nintendo

Φθηνότερο Wii U και οικονομικό Nintendo 2DS χωρίς 3D ανακοίνωσε η Nintendo

Η Nintendo ρίχνει την τιμή του Wii U στα 300 δολάρια από τις 20 Σεπτεμβρίου δύο μήνες πριν κυκλοφορήσουν οι ανανεωμένες πορτάσεις από την Sony (PS4 στα 400 δολάρια) και την Microsoft (Xbox One στα 500 δολάρια). Παράλληλα, επιχειρεί να προσελκύσει περισσότερους νεοσεισερχόμενους στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, λανσάροντας το Nintendo 2DS στις 12 Οκτωβρίου, μια φορητή παιχνιδομηχανή κόστους 130 δολαρίων, που παίζει όλα τα παιχνίδια του 3DS σε 2D και όλα τα παιχνίδια DS.

Η Nintendo ρίχνει την τιμή του Wii U στα 300 δολάρια από τις 20 Σεπτεμβρίου, δύο μήνες πριν κυκλοφορήσουν οι ανανεωμένες πορτάσεις από την Sony (PS4 στα 400 δολάρια) και την Microsoft (Xbox One στα 500 δολάρια).

Παράλληλα, επιχειρεί να προσελκύσει περισσότερους νεοσεισερχόμενους στον κόσμο των βιντεοπαιχνιδιών, λανσάροντας στις 12 Οκτωβρίου το Nintendo 2DS, μια φορητή παιχνιδομηχανή κόστους 130 δολαρίων (€97,70), που παίζει όλα τα παιχνίδια του 3DS σε 2D και όλα τα παιχνίδια DS. Το Nintendo 2DS έχει δύο οθόνες και την ίδια μέθοδο χειρισμού, δεν διπλώνει όμως όπως τα προγενέστερα μοντέλα.

  • Tο Nintendo 3DS πωλείται στην ελληνική αγορά από 150 έως και 190 ευρώ (όταν πρωτοκυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011, κόστιζε 270 ευρώ). H έκδοση 3DS XL πωλείται γύρω στα 200 ευρώ.

H Nintendo αντιμετωπίζει έναν μάλλον απρόσμενο αντίπαλο -τα tablet και το κυριότερο όπλο της είναι μάλλον οι καθιερωμένοι πλέον χαρακτήρες των τίτλων που διατίθενται αποκλειστικά για τις δικές της παιχνιδομηχανές. Ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πλειονότητα των γονέων χρησιμοποιούν tablet στο σπίτι, αυξάνοντας την πιθανότητα να πέσει στα χέρια των παιδιών τους για παιχνίδι, με τίτλους διαθέσιμους αντί 0,78 έως 5 ευρώ και πλήθος DS emulators (αργών αλλά, υπαρκτών). Οι τίτλοι για το 3DS κοστίζουν γύρω στα 40 δολάρια.

Μπορείτε να δείτε ένα βίντεο για το Nintendo 2DS.

Στις 20 Σεπτεμβρίου, η έκδοση Deluxe του Nintendo Wii U θα διατίθεται σε τιμή μειωμένη κατά 50 δολάρια, δηλαδή στα 300 δολάρια. Η Nintendo δεσμεύτηκε να εμπλουτίσει την γκάμα των παιχνιδιών για την κονσόλα της (Pikmin 3, The Wonderful 101, EarthBound, New Super Luigi U, The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, Super Mario 3D World and Donkey Kong Country: Tropical Freeze).

  • Οι τιμές για το Wii U Basic Pack 8GB εμφανίζουν μεγάλη διακύμανση -πωλείται από 230 έως 320 ευρώ, και η έκδοση 32GB έως και 380 ευρώ.

Στην ίδια τιμή, την ίδια ημέρα θα διατεθεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων το πακέτα The Legend of Zelda: The Wind Waker HD, με την κονσόλα σε μαύρο χρώμα, controller με χρυσά γράμματα, έναν κωδικό για το κατέβασμα της ψηφιακής έκδοσης του Hyrule Historia, ενός βιβλίου αφιερωμένο στην σειρά Legend of Zelda και έναν ακόμα κωδικό για το δωρεάν κατέβασμα του τίτλου The Legend of Zelda: The Wind Waker HD.

    In.gr Τεχνολογία

    Sports in

    Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

    Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

    Κυριακή 05 Μαϊου 2024