Παρασκευή 10 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πριν την ανακοίνωση του LG G5, «ορίστε η θήκη του» με αφή ενεργοποίησης

Πριν την ανακοίνωση του LG G5, «ορίστε η θήκη του» με αφή ενεργοποίησης

Αναφερόμενη στις φήμες για το LG G5 που αναφέρονται στην διαρκώς ενεργή οθόνη του, η LG Electronics προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της... θήκης της επόμενης καλύτερης πρότασής της στα smartphone. Κύριο χαρακτηριστικό της νέας LG Quick Cover, ότι επιταχύνει την απάντηση κλήσεων, τη ρύθμιση του ξυπνητηριού την ανάγνωση των ειδοποιήσεων, αφού δεν χρειάζεται να ανοίξουν τη θήκη.

Αναφερόμενη στις φήμες για το LG G5 που αναφέρονται στην διαρκώς ενεργή οθόνη του, η LG Electronics προχώρησε στα αποκαλυπτήρια της… θήκης της επόμενης καλύτερης πρότασής της στα smartphone. Κύριο χαρακτηριστικό της νέας LG Quick Cover, ότι επιταχύνει την απάντηση κλήσεων, τη ρύθμιση του ξυπνητηριού την ανάγνωση των ειδοποιήσεων, αφού δεν χρειάζεται να ανοίξουν τη θήκη.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εταιρεία, η νεότερη έκδοση της LG Quick Cover θα ανταποκρίνεται στην αφή -όπως και η Quick Cover View του Κ10. Έτσι, ο χρήστης θα απαντά σε κλήσεις και θα ελέγχει τις ρυθμίσεις ξυπνητηριού χωρίς να ανοίξει τη θήκη.

«Η πάντα σε λειτουργία (always on) οθόνη – χαρακτηριστικό που φημολογείται ότι θα διαθέτει το LG G5», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η LG, επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν την ώρα, την ημερομηνία καθώς και τις ειδοποιήσεις με το κάλυμμα της θήκης να παραμένει κλειστό. Η θήκη έχει γυαλιστερό μεταλλικό φινίρισμα προσδίδοντας πολυτέλεια στην εμφάνισή της «για μέγιστη συνέπεια με τo πολυαναμενόμενο LG G5», μαρτυρώντας τουλάχιστον την πολυτελή όψη.

Διαβάστε επίσης:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Συγκίνηση και δάκρυα χαράς

Τα δάκρυα χαράς από την επική πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Europa Conference League ακόμη να στεγνώσουν…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 10 Μαϊου 2024