Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Φήμες για iPhone 5 το φθινόπωρο του 2012

Φήμες για iPhone 5 το φθινόπωρο του 2012

Τις εκτιμήσεις ανώνυμης πηγής από την αχανή Ασία για την πιθανή έλευση ενός iPhone 5 το φθινόπωρο του 2012, μεταφέρει το εξαιρετικά δημοφιλές ιαπωνικό μπλογκ Macotakara. Ο χρονοπρογραμματισμός της Apple φέρεται να αλλάζει με βάση την καθυστερημένη, σε σχέση με το παρελθόν, διάθεση του iPhone 4S τον Οκτώβριο του 2011.

Τις εκτιμήσεις ανώνυμης πηγής από την αχανή Ασία για την πιθανή έλευση ενός iPhone 5 το φθινόπωρο του 2012, μεταφέρει το εξαιρετικά δημοφιλές ιαπωνικό μπλογκ Macotakara.jp. Ο χρονοπρογραμματισμός της Apple, για τη διάθεση ενός νέου iPhone ένα χρόνο μετά το προηγούμενο, φέρεται να αλλάζει με βάση την καθυστερημένη, σε σχέση με το παρελθόν, διάθεση του iPhone 4S τον Οκτώβριο του 2011.

Μέχρι τότε, η Apple παρουσίαζε ένα νέο iPhone μια φορά το χρόνο, τον Ιούνιο, ή τον Ιούλιο, με εξαίρεση το πρώτο iPhone:

  • το iPhone 4S ανακοινώθηκε στις 4 Οκτωβρίου 2011,
  • το iPhone 4 στις 6 Ιουνίου 2010,
  • το iPhone 3GS στις 8 Ιουνίου 2009,
  • το iPhone 3G στις 8 Ιουνίου 2008 και
  • το πρώτο iPhone στις 9 Ιανουαρίου 2007.

Το iPhone 4S, με το οποίο αντιμετώπισε το διαβόητο Antennagate -αν και το ίδιο παρουσίασε τα δικά του προβλήματα, χάλασε την αλληλουχία, αφού η διάθεσή του καθυστέρησε μέχρι τον Οκτώβριο.

Στα στοιχεία αυτά, βασίζει τις εκτιμήσεις της η ανώνυμη πηγή που επικαλείται το Macotakara.jp για την ανακοίνωση του iPhone 5 τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2012. Μάλιστα, η διάθεση του iPhone 4S ενόψει της εορταστικής περιόδου απέφερε τα μέγιστα στην Apple, αφού το Δεκέμβριο του ίδιου έτους ανακοίνωσε πωλήσεις ρεκόρ 37 εκατομμυρίων iPhone 4S.

Πάντως από την ίδια πηγή, την οποία το ιαπωνικό μπλογκ χαρακτηρίζει αξιόπιστη, μαθαίνουμε ότι ο κύκλος αυτός διάθεσης iPhone από χρονιά σε χρονιά θα συνεχιστεί.

Οι φήμες λένε επίσης ότι το iPhone 5 θα είναι επανασχεδιασμένο σε επίπεδο υλικού και λογισμικού, με μεγαλύτερη οθόνη, υποστήριξη δικτύων κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς LTE και τσιπ NFC.

Δείτε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βίντεο, στο οποίο το animation studio Aatma Studio υλοποιεί τη δική της προσέγγιση για τα χαρακτηριστικά του διαδόχου του iPhone 4S. Φυσικά, δεν πρόκειται για το αληθινό iPhone 5 που ξεχάστηκε σε μπαρ…

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

Ημέρες αν όχι εβδομάδες πριν ανακοινωθεί η κυκλοφορία του iPhone 4S στις 14 Οκτωβρίου, έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου φήμες που έφεραν την Apple να έχει στα σκαριά ένα iPhone με οθόνη με διαγώνιο μεγαλύτερη των 3,5 ιντσών. Κι αυτό, ακουγόταν λογικό, όταν αυξάνονται οι ανταγωνιστικές προτάσεις με οθόνες των 4+ ιντσών.

Καθώς φουντώνουν οι φήμες για την επίσημη πρώτη και τα χαρακτηριστικά του iPad 3 τον Μάρτιο, φωτιά έχουν ανάψει οι αναλυτές που εκτιμούν ότι η Apple ορέγεται την επιτυχία του ηλεκτρονικού αναγνώστη του Amazon, Kindle Fire και δεν μπορεί παρά να παρουσιάσει ένα iPad 3 mini με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών.

Η πολύμηνη περιπέτεια μιας ετερόκλητης ομάδας χάκερ έφτασε στο τέλος της το τελευταίο δεκαήμερο του 2012. Από τις 20 Ιανουαρίου 2012, οι κάτοχοι iPhone 4S και iPad 2 με την νεότερη έκδοση του iOS 5 (5.0.1) μπορούν να απαλλαγούν από τα δεσμά του AppStore της Apple και να ανοίξουν τα φτερά τους για αλλού. Δείτε τι έγραψαν σχετικά οι πρωταγωνιστές της νεότερης επιχείρησης Jailbreak στο iOS 5.0.1 (και μάλιστα untethered jailbreak)

Ανακοινώθηκαν οι τιμές και τα προγράμματα συμβολαίου με τα οποία Cοsmote και Vodafone επιδοτούν το iPhone 4S στην ελληνική αγορά. Οι λιανικές τιμές ορίστηκαν στα 669 ευρώ για το μοντέλο των 16GB, στα 789 ευρώ για αυτό των 32GB και στα 889 ευρώ για το μεγαλύτερο (32GB). Δωρεάν το iPhone 4 στα διετή προγράμματα της Vodafone με πάγιο 60 ευρώ.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024