Δευτέρα 20 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Samsung Galaxy Note Studio στο Public Συντάγματος το Σάββατο

Samsung Galaxy Note Studio στο Public Συντάγματος το Σάββατο

Σε εργαστήρι ζωγραφικής θα μετατρέψει το Public στο Σύνταγμα το Samsung Galaxy Note Studio, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος εξοπλισμένος όχι με καβαλέτα και πινέλα αλλά με το Samsung Galaxy Note και τα S-Pen τους.

Σε εργαστήρι ζωγραφικής θα μετατρέψει το Public στο Σύνταγμα το Samsung Galaxy Note Studio, ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος εξοπλισμένος όχι με καβαλέτα και πινέλα αλλά με το Samsung Galaxy Note και τα S-Pen τους.

Το Samsung Galaxy Note Studio θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών του Public Συντάγματος το Σάββατο, 7 Απριλίου 2012 από τις 11:00π.μ. έως τις 20:00. Όσοι ζωγραφίσουν θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν φεύγοντας εκτυπωμένη τη ζωγραφιά τους.

Το Samsung Galaxy Note αποτελεί μία πρωτοποριακή συσκευή και εισάγει μία νέα κατηγορία φορητών συσκευών, καθώς συνδυάζει τα οφέλη ενός tablet, με την ελευθερία που προσφέρει ένα smartphone. Η οθόνη 5,3” HD Super AMOLED είναι πολλαπλής αφής και με το S-Pen και τις εφαρμογές Smart Pen γίνεται ένα δημιουργικό εργαλείο έκφρασης.

Χάρη στο S Pen, οι καλλιτέχνες κρατούν στα χέρια τους ένα μοναδικό «πινέλο» ζωγραφικής, που τους επιτρέπει να ελευθερώσουν τη φαντασία τους και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο, το οποίο στη συνέχεια μπορούν να αποθηκεύσουν, να εκτυπώσουν ή να στείλουν με email.

Διαβάστε περισσότερα για το Samsung Galaxy Note στο tech.in.gr

Έχει πλάτος 8,3 εκατοστά και λόγω διαστάσεων χαρακτηρίζεται συσκευή «υβρίδιο», κάτι ανάμεσα σε smartphone και (μικρό) tablet. Το Samsung Galaxy Note ήρθε στην ελληνική αγορά την περασμένη εβδομάδα και το tech.in.gr «το έβαλε στο χέρι» για να σας παρουσιάσει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές λειτουργίες του: δείτε στο βίντεο τι μπορείτε να κάνετε με το πενάκι που το συνοδεύει, τι μπορείτε να ελέγξετε με τη φωνή σας και άλλα.

Σε κατηγορία ανάγονται οι υβριδικές συσκευές που είναι κάτι περισσότερο από smartphone αλλά και κάτι λιγότερο από tablet. Ονομάζονται phablet και μετά την Samsung και το Samsung Galaxy Note, η LG Electronics έκανε τα αποκαλυπτήρια της δικής της υλοποίησης λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες του το συνέδριο της βιομηχανίας κινητής τηλεφωνίας Mobile World Congress στις 27 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη. Το phablet της LG ονομάζεται LG Optimus Vu.

Σε μια πρόσκληση που απευθύνεται στους προγραμματιστές εφαρμογών εν όψει του παγκόσμιου συνεδρίου κινητής τηλεφωνίας αναφέρεται ότι στη διάθεση των επισκεπτών θα είναι εκτός από το Samsung Galaxy Note και το Samsung Galaxy Note 10.1. Έτσι, θεωρείται πλέον πολύ πιθανό να παρουσιαστεί ο διάδοχος του υβριδικού smartphone-tablet της Samsung, ένα tablet με οθόνη 10,1 ιντσών.

{{{related}}}

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο «Superman» Ποντένσε έκλεισε εισιτήριο για τις 25 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός όμως θέλει Ευρώπη στις… 25 Σεπτέμβρη (vids)

Ο Ντανιέλ Ποντένσε ανάγκασε τη Λεωφόρο να υποκλιθεί στο ταλέντο του και έκανε ήδη μια… δουλειά για τον Ολυμπιακό. Αλλά…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 20 Μαϊου 2024