Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το επόμενο iPhone θα είναι και πορτοφόλι;

Το επόμενο iPhone θα είναι και πορτοφόλι;

Την μετατροπή του iPhone σε πορτοφόλι φέρεται να επιχειρεί η Apple, μετά την ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι στις 9 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει την συνεργασία της με τις Visa, Mastercard και American Express. Η συνεργασία αυτή σε συνδυασμό με τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που εγκαινιάστηκε σε προγενέστερο μοντέλο, θεωρείται ότι θα επιτρέψει στους κατόχους του έξυπνου τηλεφώνου της Apple να το χρησιμοποιούν στις πληρωμές τους offline, υπό την προϋπόθεση ότι η Apple θα χαίρει της εμπιστοσύνης και των καταστημάτων λιανικής.

Την μετατροπή του iPhone σε πορτοφόλι φέρεται να επιχειρεί η Apple, μετά την ανεπιβεβαίωτη πληροφορία του Bloomberg ότι στις 9 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει την συνεργασία της με τις Visa, Mastercard και American Express. Η συνεργασία αυτή σε συνδυασμό με τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος που εγκαινιάστηκε σε προγενέστερο μοντέλο, θεωρείται ότι θα επιτρέψει στους κατόχους του έξυπνου τηλεφώνου της Apple να το χρησιμοποιούν στις πληρωμές τους offline, υπό την προϋπόθεση ότι η Apple θα χαίρει της εμπιστοσύνης και των καταστημάτων λιανικής.

Οι ίδιες πηγές μεταφέρουν ότι τον ίδιο σκοπό θα εξυπηρετεί η προσθήκη τσιπ NFC στο επόμενο μοντέλο iPhone, για πρώτη φορά. Το NFC επιτρέπει την μεταφορά δεδομένων από το τηλέφωνο στον αναγνώστη χωρίς άγγιγμα.

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται να παρουσιαστεί ένα ή και δύο μοντέλα iPhone, ενώ φήμες ακούγονται και για μεγαλύτερο iPad 12,9 ιντσών εντός του έτους. Η ανακοίνωση smartwatch των Samsung, LG, Motorola έδωσε επίσης τροφή στην φημολογία περί iWatch.

Διαβάστε περισσότερα για τις ανέπαφες συναλλαγές και τα σχέδια των Visa και Mastercard στην Ευρώπη:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024