Εκδήλωση στις 29 Μαΐου

H πρόταση της Microsoft για τον κλάδο της Υγείας

H πρόταση της Microsoft για τον κλάδο της Υγείας
Η Microsoft Ελλάς διοργανώνει την εκδήλωση με θέμα «Business Zone: Η ψηφιακή τεχνολογία στην υπηρεσία της υγείας» την Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015, στις 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο New Hotel.

Η συζήτηση θα αναπτυχθεί γύρω από την αξιοποίηση του cloud ως υπηρεσία, την εξοικονόμηση πόρων στον κλάδο της Υγείας, την αποτελεσματικότερη επικοινωνία με τους ασθενείς , και τις προοπτικές του κλάδου μετά την υιοθέτηση της ψηφιακής καινοτομίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης, το καλωσόρισμα των επισκεπτών θα γίνει από τον κο Βασίλη Βλάχο, SMB Lead, Microsoft Ελλάς στις 10:00 και η συζήτηση θα ξεκινήσει με τον Δημήτρη Θεοδοσόπουλο, αρμόδιο για την ανάπτυξη του δικτύου παροχής των διαδικτυακών υπηρεσιών της Microsoft, ο οποίος θα αναλύσει πώς το cloud μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα ενός φορέα υγείας. Ο κος Βασίλης Λυμπερόπουλος, SW Group & Cloud Services Manager, από την Byte Computer θα αναλύσει το θέμα της υλοποίησης του ηλεκτρονικού φακέλου ασθενούς, ο οποίος όπως θα αποδείξει συνδέεται με την εξοικονόμηση πόρων στους παρόχους υπηρεσιών υγείας. Ο κος Μύρων Φλουρής από την Data Communication θα αναφερθεί στην αποτελεσματική και προσωποποιημένη επικοινωνία με τους ασθενείς με την χρήση του To Microsoft Dynamics. Στις 11:00 θα ξεκινήσει η συζήτηση για τις προοπτικές του κλάδου παροχής υπηρεσιών υγείας και την υιοθέτηση της ψηφιακής καινοτομίας, με την συμμετοχή των ακόλουθων προσώπων στο πάνελ:

Γιάννης Βαφειάδης, Γενικός Διευθυντής, Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας

Γιώργος Βουγιούκας, Πρόεδρος, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων

Βασίλης Μπαρδής, Πρόεδρος, Σύνδεσμος Ελληνικών Κλινικών

Γρηγόρης Σαραφιανός, Πρόεδρος, Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών

Συντονισμός: Ιωάννης Αποστολάκης, Επισκέπτης Καθηγητής Πληροφορικής της Υγείας, Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

In.gr Τεχνολογία

Ειδήσεις:  Περισσότερες ειδήσεις

Τα σχόλιά σας

Πείτε την άποψή σας έως 700 χαρακτήρες με κενά (spaces)

Τα πεδία που είναι σημειωμένα με * είναι υποχρεωτικά

 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το in.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται. Αν έχετε οποιαδήποτε παρατήρηση, μπορείτε να την καταγράψετε στην δικτυακή σελίδα: support.in.gr

Θέματα: