Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Nokia Lumia 900 | H

Nokia Lumia 900 | H «ΒΜW Series 7» της Nokia στην Ευρώπη

H Nokia ανακοίνωσε στο Mobile World Congress ότι το Nokia Lumia 900 θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη με υποστήριξη των ταχύτερων δικτύων κινητής τηλεφωνίας HSPA. To smartphone με Windows που χαρακτηρίζεται η "ΒΜW Series 9" της Nokia κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ σε έκδοση LTE για την αξιοποίηση των ταχύτερων δικτύων τέταρτης γενιάς.

H Nokia ανακοίνωσε στο Mobile World Congress ότι το Nokia Lumia 900 θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη με υποστήριξη των ταχύτερων δικτύων κινητής τηλεφωνίας HSPA. To smartphone με Windows που χαρακτηρίζεται η «ΒΜW Series 9» της Nokia κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ σε έκδοση LTE για την αξιοποίηση των ταχύτερων δικτύων τέταρτης γενιάς.

Συγκεκριμένα, η Nokia δήλωσε ότι «το Nokia Lumia 900 θα διατίθεται πλέον και σε έκδοση Dual Carrier, υποστηρίζοντας και δίκτυα HSPA με ταχύτητες έως και 42.2 Mbps. Και καθώς εισάγεται σε περισσότερες αγορές, όλο και πιο πολλοί χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία που εξασφαλίζουν η οθόνη ClearBlack AMOLED των 4.3’’ και η μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας.»

To ανάλογο μιας «BMW Series 7″ , γνωστό ως o «άσσος» (Ace) της Nokia, έχει επεξεργαστή 1,4GHz, οθόνη 4,3 ιντσών ClearBlack AMOLED και κάμερα 8Mpixel. Το Nokia Lumia 900 αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του 2012 σε τιμή που θα ξεπερνάει τα 540 ευρώ (δεδομένου ότι το μικρότερο Nokia Lumia 800 διατίθεται στην ελληνική αγορά σε αυτή την τιμή) μαζί με τον Βενιαμίν της σειράς, το οικονομικό κινητό με Windows της Nokia, Nokia Lumia 610 των 189 ευρώ χωρίς φόρους ή επιδοτήσεις.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024