Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S III

Τα αποκαλυπτήρια του Samsung Galaxy S III

Στην είσοδο του Earls Court οι οδηγίες ήταν σαφείς: από αριστερά θα έμπαιναν οι εκπρόσωποι των media, δεξιά οι partner (μεταξύ των οποίων, πολλοί από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας). Καρφίτσωσα το καρτελάκι μου, πήρα τους κωδικούς εισόδου στο δίκτυο Wi-Fi για τα Media και προχώρησα.

Στην είσοδο του Earls Court οι οδηγίες ήταν σαφείς: από αριστερά θα έμπαιναν οι εκπρόσωποι των media, δεξιά οι partner (μεταξύ των οποίων, πολλοί από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας). Καρφίτσωσα το καρτελάκι μου, πήρα τους κωδικούς εισόδου στο δίκτυο Wi-Fi για τα Media και προχώρησα.

Στο εσωτερικό, έμοιαζε να βρίσκεσαι σε ένα μπαρ σε μέγεθος γηπέδου. Στη σειρά, σερβιτόροι και σερβιτόρες με μακριές άσπρες ποδιές πρόσφεραν στους νεοαφιχθέντες ποτά.

Τα notebook είχαν ήδη πάρει φωτιά παρά το γεγονός ότι, το καρτελάκι με τους πολυπόθητους κωδικούς Wi-Fi αποδεικνυόταν άχρηστο -αδύνατη η σύνδεση στο Ίντερνετ.

«Έλα, εδώ τρέχουμε!», μου λέει ο αγαπητός συνάδελφος. Αρπάζω ένα drink και τον ακολουθώ.

Μπροστά-μπροστά, σε έναν χώρο απαγορευμένο περικυκλωμένο από κορδέλα, με προειδοποιεί κάποιος από το εσωτερικό του ότι, εδώ που έφτασα, τέρμα το αλκοόλ. Το show ξεκινάει, η κορδέλα πέφτει στο πάτωμα.

Αφήνω τάχιστα το ποτήρι μου κάπου και ίσα που πρόλαβα να ακολουθήσω κατά πόδας τον συνάδελφο που δεν έπαιζε καθόλου με την πιθανότητα να χάσει την πρώτη γραμμή.

«Στο παρελθόν, είχε πέσει και ξύλο σε ανάλογη περίσταση», μου εξήγησε.

Ωραία, κρατούσε σφιχτά την καρέκλα του και μια ακόμα, που θα γινόταν δική μου! Ένιωθα σαν να είχαμε σκοράρει. Είχαμε βρεθεί, αρκετά αριστερότερα από το κέντρο της απέραντης σκηνής, μακριά από τα βιολιά. Αλλά πρώτοι.

Η London Metropolitan Orchestra έπαιζε ήδη και δεν μπορούσες να μην νιώσεις δέος.

Δείτε τον πρόεδρο του τμήματος IT & Mobile Communications της Samsung Electronics JK Shin να ανεβαίνει στη σκηνή υπό τους ήχους της ζωντανής ορχήστρας. Θα λέγεται τελικά Samsung Galaxy S III ή κάπως αλλιώς; Και τα χαρακτηριστικά του, τι θα έχει που θα ξεπερνάει όλα όσα έχουμε δει;



Διαβάστε στη συνέχεια…

«Ανθρώπινο τηλέφωνο» το Samsung Galaxy S III

Ήταν πολύ πιθανό να ονομαζόταν Human Phone. Δυσκολεύτηκαν να απορρίψουν αυτή την επωνυμία. Ταίριαζε με όλο το concept. Όμως, το Samsung Galaxy S II ήταν αυτό με το οποίο πέρασαν μπροστά από τον ανταγωνισμό, αυτό για το οποίο όλοι τώρα θυμούνται τι μπορεί να φτιάξει η κορεάτικη εταιρεία για να αντιμετωπίσει το Apple iPhone. Η απόφαση ήταν οριστική, θα το βάπτιζε Samsung Galaxy S III.

Τι κάνει το Samsung Galaxy S III πιο έξυπνο;

H παρουσίαση επί σκηνής έτρεχε πολύ γρήγορα για να συνειδητοποιήσουμε όλα όσα μας έλεγαν. Δεν είχε και πολύ σημασία. Σε λίγο, θα πιάναμε το Samsung Galaxy S III στα χέρια μας και θα τα βλέπαμε μόνοι μας. Για να δούμε, γιατί δίνει τόση έμφαση στην κάμερα η Samsung και τι είναι

Είναι πράγματι το S III το Next Big Thing;

Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο, μετά από μια επιμορφωτική γνωριμία με ένα ζευγάρι partner στην παμπ, συνοδεία μπύρας και Fish and Chips με δύο λογής πατέ, γλυκόξινο και λεμονάτο, σκεφτόμουν αν το Samsung Galaxy S III είναι πράγματι το Next Big Thing.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024