Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέσσερα κινητά με Windows στη Vodafone - Στις 20/12 το 1ο Nokia με Windows

Τέσσερα κινητά με Windows στη Vodafone – Στις 20/12 το 1ο Nokia με Windows

Τέσσερα smartphone με Windows προωθεί η Vodafone αυτή την εορταστική περίοδο. Διαθέτει κατά αποκλειστικότητα το μόνο τηλέφωνο με Mango της Samsung και το επιδοτεί πλήρως στο διετές ατομικό συμβόλαιο με πάγιο 75 ευρώ, και επιδεικνύει πρώτη το Nokia Lumia 800 των 500 ευρώ.

Τέσσερα smartphone με Windows προωθεί η Vodafone αυτή την εορταστική περίοδο. Διαθέτει κατά αποκλειστικότητα το μόνο τηλέφωνο με Mango της Samsung και το επιδοτεί πλήρως στο διετές ατομικό συμβόλαιο με πάγιο 75 ευρώ, και επιδεικνύει πρώτη το Nokia Lumia 800 των 500 ευρώ.

Η νέα σειρά smartphone της Vodafone με Windows Phone 7.5 (γνωστά και ως Mango) περιλαμβάνει το Samsung Omnia W που διατίθεται αποκλειστικά από το δίκτυό της αντί 399 ευρώ και επιδοτείται πλήρως στο πρόγραμμα Unlimited 75 με διετές ατομικό συμβόλαιο0.

Επίσης, περιλαμβάνει το HTC TITAN των 599 ευρώ, το κόστος αγοράς του οποίου μειώνεται στο μισό (302,20 ευρώ) στο διετές Unlimited 100.

Τέλος, στα Windows phone συγκαταλέγεται το HTC Radar με αρχικό κόστος όσο και το Omnia W της Samsung, δηλαδή 399 ευρώ. Ωστόσο, το δίκτυο δεν επιδοτεί την αγορά του τόσο αφού στο πρόγραμμα Unlimited 75 κοστίζει 164 ευρώ και μειώνεται στο μηδέν μόνο στο Unlimited 175 με 24μηνο ατομικό συμβόλαιο.

Διαβάστε στο tech.in.gr:

Ο κ. Νίκος Βλαχόπουλος, Consumer Commercial Director στη Vodafone δήλωσε: «Η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τα οφέλη και τις νέες λειτουργίες των Smartphones με το νέο λειτουργικό των Windows. Με τα νέα Windows Phones και τις υπηρεσίες cloud γνωρίζουμε έναν νέο παραγωγικό και αποδοτικό τρόπο προκειμένου να αξιοποιήσουμε πλήρως την νέα τεχνολογία και να την κάνουμε πιο προσιτή σε όλους».

To πρώτο κινητό Nokia με Windows στις 20 Δεκεμβρίου στα καταστήματα Vodafone

Επιπλέον, η Vodafone δίνει πρώτη σε όλους, τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά στα καταστήματα της το νέο Nokia Lumia 800, το 1ο Nokia με λειτουργικό Windows Phone. Από τις 20 Δεκεμβρίου όλοι μπορούν να επισκεφτούν ένα κατάστημα Vodafone και να γνωρίσουν από κοντά το νέο Nokia Lumia 800 με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και κάμερα 8 Megapixels με οπτικά Carl Zeiss, σε μοναδικά χρώματα αλλά και με δωρεάν πλοήγηση μέσω Nokia Maps και Nokia Drive.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Η άνοδος του Ολυμπιακού στο Νο 47 της UEFA και τι θα γίνει αν σηκώσει την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ο Ολυμπιακός είναι δύο ματς μακριά από το όνειρο και μαζί του έχει λόγο να ονειρεύεται ολόκληρη η Ελλάδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024