Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δείτε προσφορές, κληρώσεις και προτάσεις δώρων τεχνολογίας

Δείτε προσφορές, κληρώσεις και προτάσεις δώρων τεχνολογίας

Πλήθος δώρων προσφέρουν την εορταστική περίοδο στους πελάτες τους οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Δείτε αυτές που συγκεντρώσαμε τις τελευταίες ημέρες και επιστρέψτε στην σελίδα με τις Προσφορές για να δείτε ό,τι νεότερο προκύψει έως το τέλος του 2012. Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και Καλές Γιορτές με Υγεία!

Πλήθος δώρων προσφέρουν την εορταστική περίοδο στους πελάτες τους οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά. Δείτε αυτές που συγκεντρώσαμε τις τελευταίες ημέρες και επιστρέψτε στην σελίδα με τις Προσφορές για να δείτε ό,τι νεότερο προκύψει έως το τέλος του 2012. Σας ευχόμαστε Καλή Επιτυχία και Καλές Γιορτές με Υγεία!

  • Τα δώρα της Wind στους συνδρομητές της

Δωροεπιταγές αξίας €100 σε είδη καθημερινής ανάγκης όπως καύσιμα, είδη super market, παιχνίδια, καλλυντικά, μηχανές καφέ espresso αλλά και 2.013 ευρώ μετρητά περιμένουν έναν τυχερό κάθε μέρα, ιδιώτη ή επαγγελματία που θα επιλέξει την WIND για σύνδεση σε προγράμματα κινητής, καρτοκινητής και σταθερής τηλεφωνίας. Οι συνδρομητές της που θα ενεργοποιήσουν το πρόγραμμα Mobile Broadband Control 30 GB θα συμμετέχουν στην κλήρωση για ένα Samsung Galaxy Tab 2 7’’. Ειδικά για τους επαγγελματίες, τα καταστήματα WIND δίνουν δώρο 1 μηχανή καφέ Espresso για όλους όσους κάνουν σύνδεση κινητής με πάγιο από 30€ και άνω ή σύνδεση στα προγράμματα Double Play. Περισσότερες πληροφορίες για τις γιορτινές κληρώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν είτε online στη σελίδα www.wind.com.gr, είτε σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND.

Η υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών BestPrice.gr, «συνεργάζεται» για δεύτερη χρονιά με τον Άγιο Βασίλη και διανέμει δώρα συνολικής αξίας 2.000€.

Η Sony προτείνει πέντε τίτλους ως δώρο για τους χρήστες των φορητών παιχνιδομηχανών της: το Little Big Planet σε έκδοση PS Vita, το Smart As για να ακονίσετε το μυαλό σας, την Επιστροφή στο Βασίλειο της Φαντασίας και μια βόλτα στην Ζώνη της Σκιάς.

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα με μια μεγάλη γκάμα ψυχαγωγικών προτάσεων για όλη την οικογένεια. Δείτε τους προτεινόμενους τίτλους από την εταιρεία για τους κατόχους της παιχνιδομηχανής Playstation 3

Το διαδικτυακό κατάστημα του Ομίλου Quest κάνει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό στο Facebook και προτρέπει όσους συμμετέχουν να γεμίσουν ένα καλάθι με δώρα αξίας 1000 ευρώ. Ένας τυχερός «φίλος» πλέον του you.gr θα κερδίσει το περιεχόμενο του καλαθιού του.

Η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ ανακοίνωσε τις εορταστικές προσφορές και ανάμεσά τους βρήκαμε smartphone και tablet που μπορεί να μην τα αγοράσετε φτηνότερα, θα πάρετε όμως μια δωροεπιταγή που μπορείτε να εξαργυρώσετε στα καταστήματα της αλυσίδας

Δείτε μερικά γκάτζετ που θα λατρέψετε εσείς και οι geek φίλοι σας αυτές τις γιορτές. Πολλά θα σας φανούν τουλάχιστον αστεία -όπως το γκατζετάκι που μετατρέπει το σούπερ-ντούπερ κινητό σας σε… φλιπεράκι.

Μπορείτε ακόμα να διαβάσετε στο tech.in.gr:

To 2012 τα tablet και τα smartphone συγκέντρωναν πολύ συχνά -ίσως πιο συχνά από ό,τι θα έπρεπε- τα φώτα της δημοσιότητας. Υπήρξαν όμως και κάποια γκάτζετ και περιφερειακά που έλαμψαν γιατί έκαναν κάτι ιδιαίτερο. Συγκεντρώσαμε μερικά από αυτά που μας εντυπωσίασαν, όπως οι κάμερες δράσης, οι εκτυπωτές τρισδιάστατων αντικειμένων, τα τάμπλετ-εργαστήρια ζωγραφικής και τις φωτογραφικές μηχανές με Android και Wi-Fi.

Οι εορτές αποτελούν την ιδανική περίοδο δράσης των επιτήδειων κυβερνο-εγκληματιών, λένε οι ειδικοί σε θέματα ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Για το λόγο αυτό, λένε, οι αγοραστές θα πρέπει να είναι περισσότερο υποψιασμένοι από ότι συνήθως και να αναζητούν

Εξαιρετικά δυσάρεστα είναι τα αποτελέσματα έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με τους δικτυακούς τόπους που πωλούν βιντεοπαιχνίδια, βιβλία, βίντεο και μουσική στην Ελλάδα. Εννέα στους δέκα δικτυακούς τόπους που εξετάστηκαν δεν πληρούν όλα όσα θα έπρεπε.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024