Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εφαρμογή της Nikon στο Facebook μετρά αντίστροφα μέχρι τις διακοπές σας

Εφαρμογή της Nikon στο Facebook μετρά αντίστροφα μέχρι τις διακοπές σας

Μια εφαρμογή που υπόσχεται να κάνει υποφερτή την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις διακοπές του καλοκαιριού διαθέτει η Nikon στα μέλη του Facebook. Το app Nikon Holiday Countdown αναλαμβάνει να σας φτιάχνει την διάθεση κάθε μέρα μέχρι την αναχώρησή σας, προβάλλοντας φωτογραφίες, συμβουλές και πληροφορίες για τον πολυπόθητο προορισμό κάθε χρήστη.

Μια εφαρμογή που υπόσχεται να κάνει υποφερτή την αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις διακοπές του καλοκαιριού διαθέτει η Nikon στα μέλη του Facebook. Το app Nikon Holiday Countdown αναλαμβάνει να σας φτιάχνει την διάθεση κάθε μέρα μέχρι την αναχώρησή σας, προβάλλοντας φωτογραφίες, συμβουλές και πληροφορίες για τον πολυπόθητο προορισμό κάθε χρήστη.

Σύμφωνα με την Nikon, η εφαρμογή Holiday Countdown υπόσχεται να σας χαρίζει καθημερινά έμπνευση που διαμορφώνει τη διάθεσή σας για τη θερινή απόδρασή σας και αποτελεί μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να σημειώσετε, να εντοπίσετε διαδρομές, να κάνετε σχέδια και να μοιραστείτε τις ιδέες για τις διακοπές σας.

Απλά συνδεθείτε μέσω της σελίδας της Nikon στο Facebook, συμπληρώστε τα σχετικά πεδία στην εφαρμογή για το πού πάτε και πότε φεύγετε και αυτή θα αναλάβει να σας φτιάχνει τη διάθεση κάθε μέρα πριν από την αναχώρησή σας με ελκυστικές εικόνες, συμβουλές και πληροφορίες για τον προορισμό σας.

Μπορείτε ακόμη να καλέσετε τους φίλους σας στο Facebook (Add Friends) να μοιραστούν αυτήν την αντίστροφη μέτρηση, έτσι ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο και να κάνετε σχέδια μαζί με την ομάδα που θα ταξιδέψετε. Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται και προορισμοί στην Ελλάδα.

  • Η εφαρμογή Nikon Holiday Countdown βρίσκεται στη διεύθυνση facebook.com/IAMNikon.

Διαβάστε επίσης στο tech.in.gr

Γιατί να μοιραστείτε φωτογραφίες από τις διακοπές σας

Οι φωτογραφίες ενισχύουν την εμπειρία σας από τις διακοπές πριν ακόμη πάτε και οι έρευνες έχουν δείξει ότι αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος της διασκέδασής σας όταν βρίσκεστε εκεί. Ακόμα, σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε την κακή διάθεση από την επιστροφή στη ρουτίνα μετά τις διακοπές.

Μια έρευνα της Nikon κατά την οποία ερωτήθηκαν 2.000 Ευρωπαίοι ενήλικες έδειξε ότι οι άνθρωποι που πάνε διακοπές προτιμούν τις φωτογραφίες και όχι τις γραπτές ενημερώσεις όταν χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών μας, οι περισσότεροι από εμάς θα προτιμήσουν να αναρτήσουν μια φωτογραφία (37%) παρά να πραγματοποιήσουν γραπτή ενημέρωση (25%) σε μια ιστοσελίδα όπως το Facebook. Προφανώς προτιμούμε να δείξουμε κι όχι να πούμε απλά στους φίλους μας πόσο καλά περνάμε. Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή θέλουμε να κάνουμε φιγούρα, όπως παραδέχεται ένας στους πέντε (20%) και εν μέρει επειδή, όπως παραδέχθηκε ένα τέταρτο των ερωτηθέντων (25%), θέλουμε να μοιραζόμαστε περισσότερες φωτογραφίες γιατί πιστεύουμε ότι οι φωτογραφίες των διακοπών μας κολακεύουν περισσότερο από ότι συνήθως καθώς είμαστε μαυρισμένοι και χαλαροί.

Όταν κοιτάμε φωτογραφίες στο Facebook, το (28%) των ερωτηθέντων είπαν ότι προτιμούν να βλέπουν φωτογραφίες των ανθρώπων σε διακοπές σε σχέση με το (13%) που θέλουν να βλέπουν περισσότερο φωτογραφίες των φίλων τους από νυχτερινές εξόδους και παρόμοιο ποσοστό (23%) που προτιμά να βλέπει οικογενειακές φωτογραφίες.

Στην ερώτηση ποια από τα δικά τους άλμπουμ στο Facebook είναι πιο πιθανό να θέλουν να δουν, το (48%) προτιμά φωτογραφίες από καλοκαιρινές διακοπές, πολύ περισσότεροι δηλαδή από το (24%) που προτιμά φωτογραφίες από γενέθλια και το (8%) που θέλει να βλέπει φωτογραφίες από τα Χριστούγεννα.

Παράλληλα, για την καταπολέμηση της θλίψης που προκαλεί η επιστροφή στη ρουτίνα μετά τις διακοπές, το (38%) των Ευρωπαίων δήλωσαν ότι όταν περνάνε κάποια κακή μέρα συνηθίζουν να βλέπουν φωτογραφίες από προηγούμενες καλοκαιρινές διακοπές και το (37%) είπαν ότι σκοπεύουν να τις βάλουν σε άλμπουμ.

Ο Nicolas Gillet, Διευθυντής Προϊόντων φωτογραφικών μηχανών Nikon COOLPIX στη Nikon Europe, δήλωσε: «Οι φωτογραφίες ενισχύουν πάντοτε τις εμπειρίες και πλέον η επιστήμη απέδειξε πόσο σημαντικές είναι για τις καλοκαιρινές διακοπές. Βλέποντας φωτογραφίες αυξάνεται ο ενθουσιασμός μας για τις ερχόμενες διακοπές ενώ παράλληλα είναι πιο πιθανό να μοιραστούμε περισσότερες φωτογραφίες όταν είμαστε εκεί αλλά και να ξαναβλέπουμε που και που τα άλμπουμ αυτά για να φτιάξουμε τη διάθεσή μας μετά τις διακοπές. Δεδομένων όλων αυτών είναι σημαντικό να τραβάτε φωτογραφίες που θα θέλετε να κρατήσετε».

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024