Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σε 24 άτοκες δόσεις το Nokia Lumia 800 στον Κωτσόβολο

Σε 24 άτοκες δόσεις το Nokia Lumia 800 στον Κωτσόβολο

Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος (και το kotsovolos.gr) διαθέτει σε 24 άτοκες δόσεις (22,45 ευρώ το μήνα) και με επιδότηση από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας το Nokia Lumia 800, το πρώτο smartphone της Nokia με Windows, αξίας 539 ευρώ.

Η αλυσίδα καταστημάτων Κωτσόβολος (και το kotsovolos.gr) διαθέτει σε 24 άτοκες δόσεις (ήτοι, 22,45 ευρώ το μήνα, για 24 μήνες) και με επιδότηση από όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας το Nokia Lumia 800, το πρώτο smartphone της Nokia με Windows.

Η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών ανακοίνωσε ότι προσφέρει αποκλειστικές επιλογές απόκτησης για το εκπληκτικό NOKIA LUMIA 800 σε όλο το δίκτυο των καταστημάτων της καθώς και στο www.kotsovolos.gr. Συγκεκριμένα, το πρώτο smartphone της Nokia με Windows πωλείται αντί 539 ευρώ σε 24 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή 24 δόσεις ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, χωρίς τόκο («και οι τόκοι χάρισμα»). Όπως επισημαίνεται, μόνο στην αλυσίδα Κωτσόβολος υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης της συσκευής με επιδότηση μέσω νέας σύνδεσης ή ανανέωσης συμβολαίου σε οποιοδήποτε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας (Cosmote, Vodafone, Wind).

Δείτε τα πρώτα Nokia με Windows (Nokia Lumia 710 και Nokia Lumia 800)

Με αφορμή την διάθεση του NOKIA LUMIA 800 από τα καταστήματα Κωτσόβολος και το www.kotsovolos.gr ο κ. Κώστας Στράτης, Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με το ότι το κινητό τηλέφωνο που ανοίγει τη νέα εποχή της NOKIA στα smartphones διατίθεται στο δίκτυο μας και ότι ταυτόχρονα δίνουμε αποκλειστικά στους καταναλωτές τόσες ευέλικτες επιλογές για να το αποκτήσουν. Το NOKIA LUMIA 800 είναι πραγματικά ένα μοναδικό κινητό τηλέφωνο που συνδυάζει απόλυτα το design με την κορυφαία τεχνολογία και την πλατφόρμα Windows Phone. Καλούμε όλους τους φίλους μας να έρθουν σήμερα κιόλας να το γνωρίσουν στην ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και να το αποκτήσουν εύκολα με όποιο τρόπο επιθυμούν».

Διαβάστε σχετικά στο tech.in.gr:

  • Nokia Lumia 800 στα καταστήματα Γερμανός συνοδεία δώρου
    To Nokia Lumia 800 προσθέτει στην γκάμα των smartphone της η αλυσίδα καταστημάτων Γερμανός. Το πρώτο smartphone της Nokia με Windows επιδοτείται στα προγράμματα συμβολαίου Cosmote και έως το τέλος Μαρτίου 2012 θα συνοδεύεται από δώρο.


  • Nokia Lumia 800: Στην Ελλάδα το πρώτο Windows Phone της Nokia
    Στα τέλη Ιανουαρίου θα βρίσκεται στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων το Nokia Lumia 800, το πρώτο smartphone της Nokia που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft για smartphone, Windows Phone 7.5, γνωστό ως Mango. To Nokia Lumia 800, με επεξεργαστή 1,4GHz και οθόνη 3,7» θα πωλείται γύρω στα 540 ευρώ.

  • Οι νεότερες προτάσεις της Nokia και πως θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει
    Οι εξελίξεις έτρεξαν με ταχείς ρυθμούς και για τη Nokia το 2011. H εταιρεία δεσμεύτηκε να προσχωρήσει και με τα δύο πόδια στο στρατόπεδο των Windows Phone, εντούτοις στην αγορά θα κυκλοφορούν ακόμα πολλές προτάσεις με Symbian. Δείτε λοιπόν ό,τι νεότερο θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων αυτά τα Χριστούγεννα για να μπορέσετε να επιλέξετε.


  • Τέσσερα κινητά με Windows στη Vodafone – Στις 20/12 το 1ο Nokia με Windows

    Τέσσερα smartphone με Windows προωθεί η Vodafone αυτή την εορταστική περίοδο. Διαθέτει κατά αποκλειστικότητα το μόνο τηλέφωνο με Mango της Samsung και το επιδοτεί πλήρως στο διετές ατομικό συμβόλαιο με πάγιο 75 ευρώ, και επιδεικνύει πρώτη το Nokia Lumia 800 των 500 ευρώ.

  • Tα «φωτεινά» Nokia Lumia προ των πυλών της ελληνικής αγοράς
    Nokia Greece και Microsoft Ελλάς παρουσίασαν στην εγχώρια αγορά τα πρώτα smartphone της Nokia που θα φέρουν το λειτουργικό της Microsoft. Nokia Lumia 800 και Lumia 710 αναμένονται εντός του Νοεμβρίου στην ελληνική αγορά αντί 500 ευρώ και 340 ευρώ αντίστοιχα, τιμές αυξημένες στην Ελλάδα σε σχέση με αυτές που ανακοίνωσε η Nokia στο Nokia World 2011, όταν σε όλες δεν συνυπολογίζονται φόροι ή, επιδοτήσεις.
  • Η Nokia παρουσιάζει τον καρπό του έρωτά της με τη Microsoft
    Λίγους μήνες αφότου αιφνιδίασε την αγορά με την ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το δικό της λειτουργικό σύστημα Symbian, η Nokia παρουσίασε την Τετάρτη δύο νέα smartphone που βασίζονται στο Mango, δηλαδή στο λογισμικό Windows Phone 7.5 της Microsoft.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Άρση Βαρών: Σκοτώθηκε στον πόλεμο ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Ολεξάντρ Πελεσένκο (pic)

Ο Ουκρανός δις πρωταθλητής Ευρώπης, Ολεξάντρ Πελεσένκο, έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024