Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Είναι αυτό το Samsung Galaxy S IV;

Είναι αυτό το Samsung Galaxy S IV;

Τετραπύρηνο, χρονισμένο στα 1,8GHz, με οθόνη ανάλυσης 1080x1920 pixel, φορτωμένο με Android 4.2.1 και μνήμη RAM 2GB εμφανίζεται το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S IV σε φωτογραφίες που διέρρευσαν σε κινέζικο φόρουμ συζητήσεων για ό,τι αφορά στην νοτιοκορεάτικη εταιρεία. Μάλιστα, δύο ημέρες πριν το επίσημο Unpacking στην Νέα Υόρκη, ανέβηκε και βίντεο hands on.

Τετραπύρηνο, χρονισμένο στα 1,8GHz, με οθόνη Full HD ανάλυσης 1080×1920 pixel, με κάμερα 13Mpixel, φορτωμένο με ό,τι νεότερο έχει να επιδείξει το Android στην έκδοση 4.2.1 και μνήμη RAM 2GB εμφανίζεται το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy S IV σε φωτογραφίες που διέρρευσαν σε κινέζικο φόρουμ συζητήσεων για ότι αφορά στην νοτιοκορεάτικη εταιρεία. Μάλιστα, δύο ημέρες πριν το επίσημο Unpacking στην Νέα Υόρκη, ανέβηκε και βίντεο hands on.

Οι φωτογραφίες αφορούν σε ένα μοντέλο του «S4», προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εταιρείας επικοινωνιών China Unicom. Στο ίδιο thread αναφέρεται πως η Samsung θα διαθέσει και έκδοση του Samsung Galaxy S IV με δύο SIM. Το τηλέφωνο που θα διαδεχτεί το Samsung Galaxy S III εμφανίζεται να ομοιάζει με το Samsung Galaxy Note II, αν και τα έμπειρα μάτια κρίνουν πως πρόκειται για συσκευή μικρότερης διαγωνίου οθόνης από τις 5,5 ίντσες.

Αν και οι φωτογραφίες, αλλά και το βίντεο αποκαλύπτουν κάποια από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, η μάχη των Ανδροειδών το 2013 δεν θα περιοριστεί σε αυτά τα συμβατικά όπλα.

Πάντως, σε ότι αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά ο ανταγωνισμός δείχνει να εντείνεται: Η HTC έχει ήδη λανσάρει το HTC One, αποδίδοντας ιδιαίτερη με έμφαση στην λήψη καλύτερων φωτογραφιών με την δική της τεχνολογία Ultrapixel (λέει, «Δεν είναι όλα τα pixel ίδια, σταματάτε να μετράτε Mpixel»).
Επίσης, η Sony συγκέντρωσε στο Xperia Z ό,τι καλύτερο έχει αναπτύξει στους τομείς του βιντεοπαιχνιδιού, των τηλεοράσεων και στο εξοπλισμό λήψης φωτογραφιών και βίντεο (εισάγει και το HDR στο βίντεο).
Η Apple σίγουρα δεν παραμένει ασυγκίνητη από την επικείμενη ανακοίνωση της Samsung στην Νέα Υόρκη στις 14 Μαρτίου, όταν το δικό της iPhone 5S λέγεται ότι είναι ήδη προ των πυλών (οι φήμες λένε ότι το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2013). Αξιόλογη ανταγωνιστική πρόταση αναμένεται επίσης από την LG Electronics (Optimus G).

Οι φήμες λένε:

Δείτε στην συνέχεια, το βίντεο από το hands on της συσκευής που εμφανίζεται ως GTI9502 (ως μουσική υπόκρουση, ο δημιουργός του βίντεο επέλεξε την αναπαραγωγή της εκτενούς παρουσίασης της Apple για το iPad mini και μετά το 3:08 ακούγεται ένας ιδιαίτερα ενοχλητικός θόρυβος…).

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024